Haberler

154 kiloluk üvey anne 10 yaşındaki oğlunun üzerine oturarak öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen olay kan dondurdu. 154 kiloluk üvey anne Jennifer Lee Wilson, 10 yaşındaki oğlunun üzerine oturarak öldürdü. Talihsiz çocuk boğularak can verirken Wilson, "Onun üzerine oturuyordum. Çünkü yaramazlık yapıyordu" sözleriyle kendini savundu.

ABD'nin Kuzey İndiana eyaletinde ikamet eden ve 154 kilo olan Jennifer Lee Wilson adlı bir kadın, 10 yaşındaki üvey oğlunu 7 dakika boyunca üzerine oturarak boğdu. Cani kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN ÇIĞLIKLARI BİR SÜRE SONRA KESİLDİ

Indianapolis Star gazetesine göre, Wilson, evlatlık oğlunun yaramazlık yapmasını engellemek için üzerine oturdu ve bu sırada çocuğun boğulmasına sebep oldu. Wilson, sosyal hizmet görevlisini aramaya çalıştığını iddia etti, ancak 40 kiloluk çocuğun çığlıkları kesildiğinde artık hareket etmiyordu.

154 kiloluk üvey anne 10 yaşındaki oğlunun üzerine oturarak öldürdü

ÜSTÜNDE OTURMAYA DEVAM ETTİ

Kapı zilindeki kamera kayıtlarında kadının, çocuk kendinden geçip bayılmasına rağmen onun üstünde oturmaya devam ettiği görüldü. Polisler olay yerine geldiğinde 10 yaşındaki çocuğun nefes almadığını gördü. Acil sağlık ekibinin ilk müdahalesi ardından Dakota, yerel bir hastaneye götürüldü ve orada 2 gün sonra hayatını kaybettiği açıklandı.

KOMŞULARINA "BENİ EVLATLIK ALIN" DİYE YALVARMIŞ

Ölümünden önce Dakota bir komşunun evine gitti ve şiddet gördüğünü söyleyerek kendisini evlat edinmesi için onlara yalvardı. Bahsi geçen komşu çocukta gözle görülür herhangi bir yaralanma görmediğini söyledi.

Yerel adli tıp ofisine göre, ölümü oksijen yetersizliği sonucu cinayet olarak değerlendirildi. Üvey annenin yaklaşık 7 dakika boyunca çocuğun üstünde oturduğu bildirildi. Wilson Cumartesi günü tutuklandı. Suçlu bulunması halinde 6 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri Üvey Anne 3-sayfa Dünya Çocuk Hukuk Suç Suç Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

kerem:

Zaten insanlarin psikolojisi bozuk neden dunya basinindan bu tarz haberler getiriyorsunuz? Sizi takip etmenin sonucu surekli olumsuz seyler gormek mi? Madem yurtdisi haberleri yapacaksiniz bilimi, sanati haber yapsaniza. Bu haberi okuyup ne konusmamizi ne paylasmamizi beklyorsunuz? Habercilik sadece tik almak degildir, kitleleri etkiliyorsunuz isinizi etik sekilde yapin!

Yanıtla15116
Uzun Adam:

Sürekli yurtdışı güzellemesi yapan, nedense batıyı hep güzel yönleriyle görmeye çalışan, kendi milletinden hayıflanan tipler yani senin gibilere arada böyle haberler lazım. 6 sene , adalet uzak diyarlarda buyrun.

1631
Leven Ergün:

BURADA DA ALLTI YAŞINDA ÇOCUK EVLENDİRİLİYO CEMO LAR TARAFINDAN FARKI NE KİNE

94
Zafer Tanrıkulu:

6 yılmı ? Bildiğin kendini savunamayacak yaştaki bir çocuğa eziyet ederek öldürmek katletmek ve bunun cezası altı yıl hapis mi ? Yuhh o kişinin hapisten çıkmaması gerek. Be nedense kilolu kadınlardan oldukça uzak durmaya çalışırım çok kompleksli veya sorunlu oluyorlar tabii ki içinde istisnalar var

Yanıtla189
Ebu Huzeyfe:

Laiklerin özendiği hayatlar

Yanıtla4829
Yeliz Ateş:

6 nedır ya

Yanıtla258
Dilek Usta:

Manyak

Yanıtla240
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title