Haberler

Karısının acı dolu ihaneti hayatını alt üst etti! Yasak aşkı henüz bir çocuk

Güncelleme:
Abone Ol

Malezyalı bir adam, öğretmen karısının 17 yaşındaki öğrencisiyle yasak aşk yaşadığını öğrendi. Büyük bir şok yaşayan adam, karısının ihanetini onun cep telefonundaki mesaj ve fotoğraflarına bakarak öğrendi. İhanete uğrayan adam "Kalbim parçalandı" ifadelerini kullandı.

Karısının 17 yaşındaki öğrencisiyle yasak aşkını öğrenen eşin hayatı alt üst oldu. Acı dolu ihanetle karşılaşınca ne yapacağını bilemeyen adam, karısını hala çok sevdiğini söyledi.

Malezyalı bir adam, karısının kendisini 17 yaşındaki öğrencisiyle aldattığını öğrendikten sonra büyük bir şaşkınlık yaşadı. Adam karısının ihanetini onun cep telefonundan öğrendi. Karısının sosyal medya hesaplarının mesaj bölümünde gezinen adam gördükleri karşısına büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

"YETERLİ KANITIM VAR AMA ONU HALA SEVİYORUM"

Malezya'da ismi açıklanmayan bir adam öğretmen olan karısının öğrencisiyle yasak aşk yaşadığını öğrenince derin bir üzüntü hissetti. Adam karısını havalimanına götürdüğünde cep telefonunu aldı ve eşinin sosyal medya hesaplarında dolaşınca gerçekler gün yüzüne çıktı.

Karısının öğrencisiyle mesajlaşmalarını yakalayan adam, "Birbirlerine isim takıyorlar, birbirlerinin fotoğraflarını gönderiyorlar, selfie çekiyorlar ve birlikte seyahat planlıyorlar. Galerisine baktım ve aynı şeyi gördüm. Onunla yüzleşmek için yeterli kanıtım var ama onu hala seviyorum. Kalbim parçalandı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Aile İçi Şiddet Sosyal Medya 3-sayfa Malezya Hukuk Dünya Çocuk Medya Aile İçi Şiddet Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Abuzer Sever:

Yeterince kanıtım var ama onu hâlâ seviyorum. Sen boynuzlanmayı hak etmişsin ve koçum...

Yanıtla654
XYZ:

Bu site kesinlikle halkimizin yozlasmasi icin ugrasiyor. Bu tur haberleri vermeye gerek nedir anlamiyorum? Sizin amaciniz nedir? Ayrica kurucunuz avukatmis, ilginc geliyor.

Yanıtla552
reel adam:

Yuh be yuh yaptığınız habere ve Haberciliğe. Bu haberi Gazetecilik mesleğine bir tepki olarak mı yaptınız.

Yanıtla337
mehmet türkel:

Haber bulamayınca aynı haberler defalarca veren site milletin geyik boynuzlarını haber yapmaya başladı bana ne yahu elin gevurunun boynuzundan.

Yanıtla116
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title