Haberler

İki defa yere düşüp kalktı! Sırtından bıçaklanan 18 yaşındaki genç, hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Afyonkarahisar'da sırtından bıçaklanan 18 yaşındaki genç, yaşamını yitirdi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yere yığılan gencin iki defa yere düşüp kalkması ve yakınlarına haber vermeye çalışması yer alıyor.

Afyonkarahisar'da sırtından bıçaklanan 18 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gencin olaydan sonra bıçaklandığı yerden uzaklaşmaya çalıştığı esnada 2 defa yere düşüp kalkması ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, merkeze bağlı Beyyazı beldesi Örnek Mahallesi'ndeki parkta meydana geldi. Kerem Arslan (18) ile Murat K. (19) arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre, Murat K. (19) yanındaki bıçakla Arslan'ı sırtından bıçakladı.

İKİ DEFA YERE DÜŞÜP KALKTI

Olayın ardından bıçaklandığı yerden uzaklaşarak kaçmaya çalışan Arslan'ın iki defa yere düşüp kalkması ve yakınlarına haber vermeye çalışması ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yere yığılan Arslan'ın yakınlarının özel araçları ile olay yerine gelmeleri ve şahsı hastaneye götürmeleri de yer alıyor. Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan Arslan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası Arslan'ı bıçaklayan Murat K., ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kerem Arslan Jandarma Beyyazı Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (43)

serif:

acil idam sart bu caniler idam edilmeli sorgusuzca video ortada canileri direk igne ile degil ip ile can ceke ceke asmak lazim

Yanıtla5017
albay:

O yoldan gecen aptal çocuğun yere düşdüğünü görüyo neden yardım etmiyo. insafsız

Yanıtla745
xxx:

bilmeden yorum yapmayın

01
furkank.:

o ilk düştüğü anda yanından geçen bir adam var koşar adımlarla uzaklaşan, söyleyeceklerim bu kadar.

Yanıtla241
Thranduil:

Millette insaf kalmamış. Biri yere düşüyor insan bir sorar hepi yopu ambulansı arayacaksın. Bunun hesabı sorulmayacak mı sana ahirette?

Yanıtla432
Lfc:

Sorulmayacak

74
KAPUÇİNO:

Lan adam gidiyor sen hala AHİRETTEN BAHSEDİYORSUN . Nerede ahiret ? Yolu nerede ? Hangi firma götürüyor ? Başka birşey yok yaaa AHİRET DE AHİRET. . . . . HEYE VAR , AHİRET VAR . NE OLACAK?

73
Yiğit:

Maganda dizileri acilen yasaklanmalı, çukur kurtlar vadisi vs... Dizilerde mermiler bıçaklar havada uçuşuyor. Ölen ölene ve polis devlet hesap soran seneryoya dahil edilmiyor. Yani normal yaşanmış gibi olmaya başladı mermili bıçaklı hayat

Yanıtla728
Malik:

HERŞEYİ İDAMLA ÇÖZEMEYİZ İSLAMI BÖYLE SADECE EL KESEN KISAS UYGULAYAN BİR DİN OLARAK GÖSTERMEK BEYHUDE. ÖNCE BU İNSANLARA SEVGİ VE HAKKI ÜSTÜN TUTMA ZİHNİYETİNİ ÖĞRETMELİYİZ ASLINDA HEPİMİZE . SORUNLARIMIZI ŞİDDETLE DEĞİL MAHKEMELERLE ÇÖZELİM LAKİN DEVLET DE KANUNLARI CAYDIRICI HALE GETİRSİN. EMNİYET DAHA ARTILMALI İNSANLARIN YOĞUN OLDUĞU YERLERDE SİVİL POLİS JANDARMA BEKÇİ NEYSE HAZIR OLMALI. ŞU ANDA MAALESEF KİMSE EMNİYETTEN CAN GÜVENLİĞİNDEN SÖZ EDEMEZ. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Yanıtla1420
SAYNOMORE:

öldüren sanıyor ki bu dünyada kaçarım ya da üç beş yatar yırtarım, peki sonsuz cehennemden ve Allah''ın gazabından nasıl yırtacaksın?

Yanıtla328
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title