Haberler

18 yaşındaki Sude, erkek arkadaşıyla yaşadığı evde silahla vurulmuş halde bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Sude Akarsu, bir süredir birlikte yaşadığı erkek arkadaşının evinde silahla başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kız, kurtarılamadı.

Dün akşam saatlerinde Topçular Mahallesi Hilal Sokak'ta meydana gelen olayda; 18 yaşındaki Sude Akarsu bir süredir beraber yaşadığı erkek arkadaşı O.Ö'nün evinde silahla başından vurulmuş halde bulundu. Silah seslerini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sude Akarsu, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Genç kız daha sonra İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sude Akarsu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Sude'nin cenazesi, otopsi incelemesi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsi incelemelerinin ardından genç kızın cenazesi ailesine teslim edildi.

18 yaşındaki Sude, erkek arkadaşıyla yaşadığı evde silahla vurulmuş halde bulundu

SEVGİLİSİ SERBEST BIRAKILDI

Olayla ilgili, Sude'nin öldüğü sırada evde bulunan erkek arkadaşı O.Ö. polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. O.Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Polis ekipleri, intihar etmiş olabileceği değerlendirilen Sude'nin ölümü ile ilgili incelemelerini sürdürüyor.

18 yaşındaki Sude, erkek arkadaşıyla yaşadığı evde silahla vurulmuş halde bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

tarafsızgörüş:

18 yaşında evlense dersiniz ki , yobaz. gerici. ama erkek arkadaşı ev hayatı size normal geliyor. giderek Haçlı olduk. Bizim kendi örf geleneklerimiz kalmadı. Biz Anadolu'ya geldiğimizde 600 yılda onlar asimile olup Türk olmuşlardı şimdi intikam alıyorlar. biz onlara benziyoruz.

Yanıtla26250
Engin Turan:

Kızlarda bu bedava yaşama isteği Erkeklerde kısa süreli kadın isteği oldukça Bu olaylar bitmez Bunları haber yapmasalar daha iyi Ekmeksiz lux yaşamayı sevenler kulübü ülke tencere yuvarlanıp kapağını buluyor

Yanıtla5176
X Y:

18 yasinda erkek arkadasiyla kaliyormus. Ya arkadaslar bendemi bir sorun var bu ne özgürlük ya!! Kesinlikle yanlis anlasilmasin bende bir Anneyim ALLAH rahmet eylesin ama böyle özgürlük bana ters geliyor . Tabiki herkesin hayati kendine! ALLAH anasina babasina sabirlar versin

Yanıtla9152
Berk Uçar :

Sen de sorun yok dostum. Sorun bunlar gibilerde. Ve açık söyliyim üzülmüyorum. Herkesin hayatı kendineyese üzülmekte kendi ailesine. Benim gram umurumda değil şahsen.

02
Zeynep Nursen:

Kızlar hevese kapılıp özgür yaşam diye erkek arkadaşlarıyla yaşıyorlar. Aileleri tanıyor mu erkek arkadaşlarını neyin nesidir araştırmıyorlar oysa evlenseler ailesi ne iş yapar nasıl biri diye araştıracak. Modern yaşam ilginç gelebilir ama doğru yoldan şaşmamak gerek ailenizi de içine katıp resmi yaşamak en iyisi hem 18 yaş ne acelen ne azıttın mı ne oldun işte belanı da buldun

Yanıtla20141
GNC TRKMN:

Gerçekten bende iki kız annesi olarak Sudeye cok uzuldum ve hic aklım almıyor. Senin yasın kaçki erkek arkadasın evinde kalıyorsun. Peki annesi babası neredeler ve simdi ağlıyorlarmıdır???? Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum...

Yanıtla1195
TayFunKaradağÇorlu:

Büyük konuşmayın benim bir komşum vardı uzman çavuş kızını eve resmen bağlıyordu bunu mecazi söylemiyorum gerçek söylüyorum ve kızın yapmadığı şey kalmadı. adam evini taşıdı yaşadığı şehri değiştirdi kızına yeni sahip çıkamadı. Baskı da dayak ta çözüm değil güzel ahlaklı nesil yetiştirmek gerek.

372
sümbülzade vehbi :

BEN BİR ERKEK OLARAK EVE GEÇ GELDİĞİMDE ANNEM SORUYOR SORGULUYORSA VE BEN İŞTEN ÇIKINCA EVİME GİTMEK İSTİYORSAM SORUN BENDE DEĞİL BENCE SİZ VE SİZİN GİBİ MUTLULUĞU SAĞ DA SOLDA ARAYAN AİLESİ TARAFINDAN SORGULANMAYAN HADİ AİLESİNİ GEÇTİM KENDİSİ SORGULAMAYAN İNSANLARDA ÜZÜCÜ BİR DURUM FAKAT DÜŞÜNMEK LAZIM AZICIK BEZELYEYİ KULLANIN ARTIK...

Yanıtla698
Samet Ucgan:

18 yasinda ve erkek arkadasiyla yasiyor... Daha fazla dibe batmadan kurtulmus...

Yanıtla2676
Abdullah Atik:

Boşuna bağırıp çağırmıyoruz idam gelsin başlarım böyle adaletsizliğe ne beklıyorsunız

Yanıtla3827
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title