Haberler

2 Kişinin Öldüğü, 7 Kişinin Yaralandığı Silahlı, Baltalı Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da iş yeri önüne aracın park edilmesi yüzünden çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı silahlı, baltalı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Adana'da iş yerinin önüne aracın park edilmesi yüzünden çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı.

PİKABINI MARKETİN ÖNÜNE PARK ETTİ, KAVGA ÇIKTI

Yüreğir ilçesi Tahsilli Mahallesi'nde 22 Mayıs'ta meydana gelen olayda, İsa S., pikabını Hasan A'.ya ait marketin önüne park etti. Hasan A., aracını başka yere koymasını isteyince önce tartışma, ardından kavga çıktı.

KAVGADA SİLAHINI ÇEKİP 5 KİŞİYİ VURDU

Kavgaya Hasan A.'nın çocukları ve akrabaları Erkan, Sedat, Hüseyin, Kerem ve Cahit A. da karıştı. Kavga sırasında İsa S.r, yanındaki tabancayı çıkarıp A. ailesinden 5 kişiyi vurdu. Seken kurşunlar pazarda tezgah kuran Mert Aslan (12) ve alışveriş yapan Fikret Güneden'e de isabet etti.

BALTA VE SOPALARLA KARŞILIK VERİLDİ

A. ailesinin bireyleri de pazarda satılan baltaları alarak, İsa S. ve babası Cuma S.'ye saldırdı. İsa S. ve Cuma S., balta ve sopa darbeleriyle yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

2 KİŞİ ÖLDÜ

Tedaviye alınan yaralılardan Hüseyin A. ve kardeşi Kerem A., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kavganın bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tahsilli mahallesi 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (92)

Murat:

bazı dükkan sahipleri var. dükkanı var diye bütün mahalleyi aldığını zanneder

Yanıtla326
wosess:

hayattan bekletntısı olmayan cahıl ınsanlar toplulugu gelecek dusuncesı yok para yok sosyal hayat yok okumusluk yok kultur yok

Yanıtla022
Aynen durumu özetlemişsin:

gaffar

11
harun:

ne oldu şimdi. dükkan senin olsun dünya senin olsun değdi mi ? Allah akıl versin bu adanalılara urfalılara

Yanıtla516
FİKİR:

İyi başladın kötü bitirdin

00
vahki vah!!!:

1)Vara yoğa adam öldüren barbar bi ülke haline geldik Allah yardımcımız olsun. 2)bu belediyelerin kaldırım işgaliyesi adı altında aldığı paralar haram zıkkım olsun çünkü kaldırımı kiralayan dükkan sahibi babasının malı zannediyor, heryer yol benim zannediyor kaldırım vatandaşın yürümesi için yapılır tezgahlarla kapatılsın diye değil. .

Yanıtla119
Beko:

Çok doğru söylüyorsun kardeşim. Büyükçekmece''de aynı sorun var. Kaldırımlar olmuş dükkan tezgahı. Bebek arabası ile yoldan yürüyorlar, kaldırımda lokantanın masa sandalyesi var.

03
HUKUKÇU:

marketci yol babanın değil

Yanıtla119
akıllı ol:

Babasının olmasına gerek yok. işyeri sahibi olması yeter. belediyeye kaldırım işkal parasını marketçi ödüyor kapısının önünü kullanması gerekir. türm işyerleri için durum aynı.

80
hukukçu haklı:

AKILLI OL: 1)Ne güzel demişsin kaldırım işgaliyesi diye yani yol işgaliyesi değil andaval. . 2)bu belediyelerin kaldırım işgaliyesi adı altında aldığı paralar haram zıkkım olsun çünkü kaldırım vatandaşın yürümesi için yapılır tezgahlarla kapatılsın diye değil medeniyetsizler anlamaz bundan. . . 3)vara yoğa adam öldürülen barbar bi ülke haline gelidk Allah yardımcımız olsun. . .

01
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title