Haberler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'de meydana gelen bir trafik kazasının ardından olaya karışan sürücü, aracıyla bölgeden uzaklaştı. Kısa sürede yakalanan şüpheliler ile haklarında işlem yapmak isteyen ekipler arasında arbede çıktı. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından açığa alınan 2 polisten 1'i tutuklandı. Olayın yankıları sürerken kavganın nasıl çıktığını gösteren yeni görüntüler yayınlandı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, trafik kazası sonrası kaçan kişilerin boğazına sarılıp cop ile darbeden 2 polis memurundan 1'i tutuklandı. Çanakkale Valiliği, "Ekiplerimizin yaptığı davranışı hiçbir biçimde kabul edilemez" açıklaması yaparken, olayın nasıl başladığını gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı.

POLİSLERE ZORLUK ÇIKARDILAR

Olay, 11 Mayıs günü saat 00.30 sıralarında Çan ilçesinde meydana geldi. İlçede trafik kazasına karışıp olay yerinden kaçan 2 kişi, polis ekibinin takibi sonucu kaçtıkları otomobilin önü kesilerek durduruldu. Araçtan indirilen şüphelilerin isimleri sorulduğunda içlerinden bir tanesi "Benim ismim yok" diyerek tepki gösterdi. Şahıslar, tüm uyarılara rağmen kimliklerini de vermediler.

TARAFLAR ARASINDA ARBEDE

Hiçbir şey olmamış gibi araçların binerek gitmek isteyen kişilere polis ekipleri müsaade etmedi. Polisin müdahale etmemesine rağmen "Beni ittiremezsin" diyen kişiler, memurların üzerine yürüdü. Durum karşısında sakinliğini korumaya devam eden polisler bu defa da küfürlü ifadelerle karşı karşıya kaldı. En sonunda da taraflar arasında arbede çıktı. Polis memurları, coplarla şüphelilere müdahale etti.

POLİS MEMURLARINDAN 1'İ TUTUKLANDI

Sokak arasında yaşanan bu olay ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntüler üzerine başlatılan soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılarak haklarında adli ve idari soruşturma başlatılan polislerden orantısız güç kullananlardan biri tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

VALİLİK: HİÇBİR ŞEKİLDE KABUL EDİLEMEZ

Çanakkale Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, görevli polis ekiplerinin davranışlarının hiçbir şekilde kabul edilemeyeceği belirtilerek, "11.06.2024 Salı günü 00: 30 sıralarında Çan ilçemizde meydana gelen bir trafik kazasına karışan ve olay yerinden kaçan şahısların yakalanması sırasında görevli ekiplerimizin yaptığı davranışı hiçbir biçimde kabul edilemez. Bu tutumları nedeniyle görevli 2 polis memuru derhal görevden uzaklaştırılmış ve haklarında adli ve idari işlem başlatılmıştır. Çıkarıldıkları mahkemece polis memurlarından biri tutuklanmış, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Çanakkale 3-sayfa trafik Güncel Polis Polis Hukuk Çan Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (81)

Can Reno:

polisler haklı adamlar sopayı hakketmiş

Yanıtla63931
Furkan Kutlay:

Ne diyelim darısı senin başına

58687
Sedat Açıkgöz:

bir polisin tutuklanması bu kadar kolay olmamalı.

Yanıtla54661
MAJESTIK:

Polise isimlerini vermiyorlar ama polisten ismini ve kimliğini çıkarmasını istiyorlar üstelik seslerini yükselterek yapıyorlar bunu, polisi haksız bulan kim varsa onlara şunu soruyorum; Bu adamlar ile siz trafikte veya bir geceyarısı ara sokakta kazaya karışsanız nasıl bir çözüm yolu bulurdunuz, polis mi çağırırdınız?

10322
Cihans:

O polisin görevi ne ne yapmaya çalışıyor hakkını bilirsen haksızlık barsa bu kadar kolay polis = memur

1097
arsen lupen:

POLİSİN GÖREVİ HALKI KORUMAK . DAYAKTAN ÖLENE KADAR JOPLAMAK DİİL

60
GülenCeset:

Az bile yapmış ellerine saglık memurların

Yanıtla31518
Cihan Babacan:

VAH BENİM SAHİPSİZ POLİSLERİM VAH

Yanıtla31511
Ömer Bozkuş:

polis haketmeyene zor kullanmaz adam tahrik ediyo

Yanıtla30494
Turbo Levent:

POLİS NEDEN TUTUKLANDI PEKİ ASLİ GÖREVİNI BIRAKIP ADAM DÖVEREK ÖLDÜRME TEŞEBBÜS

1234
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title