Haberler

21 yaşındaki Tuğçe'yi 1.5 yıldır taciz eden Nurettin Şeyhmusoğlu tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, Tuğçe Çelik'in yaptığı "ölmek istemiyorum sırada ben olmak istemiyorum" isyanının ardından harekete geçti. Tuğçe Çelik'in ifadelerinin ardından gözaltına alınan Nurettin Şeyhmusoğlu, tutuklandı.

Bodrum'da Tuğçe Çelik'i bir buçuk yıldır taciz eden ve Çelik'in"ölmek istemiyorum sırada ben olmak istemiyorum" isyanının ardından gözaltına alınana Nurettin Şeyhmusoğlu, çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklandı.

Paylaşımlarındaki ve ifadelerindeki tutarsızlıklar nedeniyle Şeyhmusoğlu'nun, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözlem altına alınmasına karar verildi.

Tutuklanan Nurettin Şeyhmusoğlu ile ilgili Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı sosyal medya platformlarında 21/07/2020 tarihinde "ölmek istemiyorum sırada ben olmak istemiyorum, bir genç kadının isyanı, yeni bir yardım çığlığı" başlığı altında yapılan paylaşıma ilişkin görüntülerden yola çıkılarak derhal Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmış ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bir basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Soruşturma kapsamında mağdure T.Ç'nin beyanı alınmış, şüphelinin üzerinde ve ikametinde suç delillerinin tespitine yönelik arama yapılmış şüpheli Nurettin Şeyhmusoğlu gözaltına alınmıştır. 22/07/2020 tarihinde Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığındaki ifadesinin ardından Bodrum Sulh Ceza Hakimliğine tutuklanması talebi ile sevk edilmiş ve şahıs tutuklanmıştır.".

NE OLMUŞTU?

Muğla'da yaşayan 21 yaşındaki Tuğçe Çelik, yaklaşık iki yıldır 46 yaşındaki Nurettin Şeyhmusoğlu tarafından sosyal medyadan kendisinin taciz edildiğini söylemişti.

Twitter hesabından, "Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Ben zarar görmek, ölmek istemiyorum! Benim de başıma bela olan sapık, ruh hastası ve gerçekten şizofreni olduğuna emin olduğum 46 yaşında Nurettin Şeyhmusoğlu isimli şahıs, beni kafasına takmış" paylaşımı sonrası çok sayıda destek mesajı aldı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Cumhuriyet Bodrum 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

baksen:

ne kızlar var , haberiniz yok . adamı haklı bulmuyorum fakat kızlarımızda sandığınız kadar masul olmayabiliyor . . . 20-30 sene önceki kızlar nerdeee. şimdikilerin çoğu aşkı -memnu daki bihter. . . zaten kızlar masum olsa anaları onları bu yola itiyor. koca zengin olsunda gerisi pek önemli değil günümüzde !

Yanıtla23635
monica:

ne yalan söylimmm adam doğru diyor.

144
Koyun:

Aynen kardeşim. Hırsızın sanki hiç mi suçu yok

28
kalıp:

kimse senin isteğin doğrultusunda olmak zorunda değil kardeşim ve senin fikirlerin doğrultusunda yaşamak zorunda değil her ferdin kendi yaşam biçimi var bu seni ilgilendirmez taki senin özgürlük alanına girene kadar sınırda bu zaten başklarının özgürlüğünü kısıtlıyorsan orada duracaksın

26
Kemal:

Adamın ifadesi nerde neden hep tek taraflı beyan var adamı da dinleseydik belki işin içinde madiiyat vb başka şeyler vardır. Lütfen adamın ifadesini de yayınlayın

Yanıtla6221
tugay:

Bu ülkede erkeğin adı yok! Askere git vergi öde çalış milleti besle ve kes sesini! Bu ülkede herkesin hakkı var sadece erkek hakları yok. Şimdi kes sesini Kemal ve sana ifade özgürlüğü bile tanımayanlar için köpek gibi çalışmaya devam et

1911
HAKAN:

BU NASIL BİR ÖRÜMCEK KAFADIR NASIL BİR MİDE ALMAZ ZİHNİYETTİR CUMHURİYET BAŞSAVCILIGI İNCELEME YAPMIŞ DELİL BULMUŞ KARAR VERMİŞ DE DAHA SEN KİM OLUYOSUN ADAMI SAVUNUYOSUN BU OLAYLAR SİZLERİN EŞLERİNİZİN KIZLARINIZ BAŞLARINA GELMEDEN NE KADAR KÖTÜ LANET BİR ŞEY OLDUGUNU ANLAMAYACAKMISINIZ YİNEDE İNŞALLAH BÖYLE BİRŞEY YAŞAMAZSINIZ SİZİ BİRAZ DAHA İNSANCA DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM

520
Kemal:

Niye tek taraflı veriliyor adamın söz hakkı yok mu belki hakszlığa uğrayan adam ne dediğini bilmeden nasıl karar veriyorsun. Hakkaniyet her iki tarafında beyanlarını ortaya koymakla olur

1510
by KEMAL:

Haberi başından takip etseydin bu sözleri sarf etmezdin, dün yayınlanan haberde telefon msj ları adamın niyetini gözler önüne seriyor zaten. . . sapığın teki!!!

Yanıtla025
ADAM:

Bu Dünyanın çivisi çıkmış artık biran önce kıyamet kopsun

Yanıtla316
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title