Haberler

4 kişilik ailenin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da anne, baba ve 2 evlatlarının can verdiği kazada, aracın Seyhan Baraj Gölü'ne düştüğü anlar anbean kameraya yansıdı.

Adana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, 21 Temmuz günü Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi Çatalan Köprüsü'nde meydana geldi. Veysel Aydoğmuş'un kullandığı, içinde 16 yaşındaki oğlu Batuhan, 13 yaşındaki oğlu Mete ve eşi Emine Aydoğmuş'un olduğu otomobil Çatalan Batı Köprüsü'ne geldiği sırada köprünün demir bariyerlerine çarparak Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Otomobilin köprüden düştüğü anlar anbean kameralara yansıdı.

4 kişilik ailenin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

CANSIZ BEDENLERİ ART ARDA BULUNDU

Kaza sonrası dalgıç polislerin başlattığı aramada 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedenine otomobilin dışında ulaşılmıştı. Devam eden çalışmalar sonucunda 4 saat sonra anne, baba ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş'un da cansız bedenine otomobilde ulaşıldı. 25 metre derinlikte olan otomobilden sırasıyla önce Mete, daha sonra anne, en son da babanın cansız bedeni çıkartıldı. Adana Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından 4 kişilik aile, Kozan İlçesinde Kızıllar Mahallesi mezarlığında yan yana toprağa verildi.

4 kişilik ailenin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

4 kişilik ailenin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan Baraj Gölü Çatalan Köprüsü Otomobil Çukurova 3-sayfa Güncel Adana Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Aslagro Fertilizer:

Sollama yasak şerit, öndeki 4 arabanın sollamasını beklemesi gereken Skoda'nın bi akıllı oymuşçasına hepsini sollamaya çıkması, Linea'nın ayna kontrolü yapmadan gene yasak şerit değiştirmesi,.. Accent'in de ayna kontrolsüz direk Linea'ya uyması ve büyük ihtimal Skoda'nın aşırı bastığı normali de yüksek sesli olan kornasıyla bi anda fazla ürkmesi... Neresinden baksak yeni hatalar görürken cana gelmeseydi keşke.. Herşeyi basite alıyoruz, Allah rahmet eylesin

Yanıtla077
HALİS ER:

adam frene bile basamıyor neden? Azrail aleyyiselam

918
Mucahit Kocyigit:

O demirler balkon korkuluğumu ne biçim iştir sanki kartondan gibi kırdı geçti taksi daha kalın daha iyi bir montaj yapılması gerekliydi.

Yanıtla166
CAN Işık:

beyaz aracın arkasından sollamaya çıkıyor iyi bakarsanız gri araç daha sola kaçıp büyük ihtimalle korna çalıyor oda panik yapıyor malesef

Yanıtla130
Mehmet Gümüş:

Eşler araçta tartılıp direkdiyona müdahale. Var, herkrz bir tarafa çekiyo. Olay bu

Yanıtla1315
CAN Işık:

Yok

03
Fatih Sultan:

Çok dramatik bir olay, Allah rahmet eylesin

Yanıtla024
AYHAN BAYRAK:

Sanki bilerek yapmış

Yanıtla511
Mehmet Acıoğlu:

Çok acı ama arabada fren ışığı yok gibi aksine hızlanıyor sanki

Yanıtla010
Abdülkadir Yolbilir:

Panikte var tabi ama kazadaki esas etken yol çizgilerinin epoksil boya ile çizilmesi ve bu boya ile yapılan çizgilerin kaygan olması..direksiyonu bir kere kaçırdığın zaman sonuç bu..Allahtan rahmet diliyorum..

Yanıtla45
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title