Haberler

4 kişinin yaralandığı komşu kavgasının tanığı: Pompalı tutukluk yapmasa hepimizi öldürecekti

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da dün akşam tartıştıkları komşuları Hasan Hüseyin G'nin eşi Kutsal G, tarafından pompalı tüfekle vurularak yaralanan 3'ü kadın 4 kişinin tedavileri sürüyor. Olayda 3 akrabası yaralanan ve aynı apartmanda oturan Ferdar Yılmaz, "Pompalı tutukluk yapmasa hepimizi öldürecekti" dedi.

Ankara'da, Çankaya ilçesine bağlı Huzur Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 1159'uncu Sokak'taki 4 katlı apartmanda oturan Hasan Hüseyin G. ile komşuları arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eşi Hasan Hüseyin G'nin darbedildiğini gören Kutsal G, evdeki pompalı tüfeği alarak dışarı çıktı. Kutsal G, aynı evde oturan komşuları Gülsüm, Ayten ve Gülnaz Yiğit'i tüfekle ateş ederek yaraladı. Silah sesini duyan komşulardan Mikail Sönmez ise komşuları ayırmak için araya girince yaralandı. Yaralılar ambulansla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

"POMPALI TÜFEĞİ BANA DOĞRULTTU"

Olayda yaralanan Gülsüm, Ayten ve Gülnaz Yiğit'in aynı apartmanda yaşayan akrabaları Ferdar Yılmaz, olay anını anlattı. Hasan Hüseyin G. ile arbede yaşadıklarını söyleyen Ferdar Yılmaz, "Baktım Hasan Hüseyin'in eşinin elinde silah var. Pompalı tüfeği bana doğrulttu. Benim yeğenimde görünce onun üzerine atladı. Silahı yere eğdik 'kadının elinden silahı alalım' diye. Boğuşurken baktım adamın elinde bir silah daha var. O arada üzerine çullandığımızda kadın silahını ateşledi. Teyzem kapının önünde yığıldı, teyzemin gelini evin içinde, teyzemin kızı da ayağından vuruldu. Yönetici yardımcısı olan komşumuzda iki ayağından vuruldu. Pompalı tutukluk yapmasa hepimizi öldürecekti" dedi.

"ŞİKAYETÇİYİZ GEREĞİNİN YAPILMASINI İSTİYORUZ"

Olayda yaralanan Gülsüm Yiğit'in eşi Fevzi Yiğit ise, 4 yıldır binada oturduğunu belirterek, husumet yaşadıkları komşusunun alkol bağımlısı olduğunu iddia etti. Yiğit, olayın yaşandığı gece eşinin misafirlerini geçirirken kapıyı açtığı esnada husumet yaşadıkları komşusunun 'siz bizim evimizi gözetliyorsunuz' diyerek küfretmesi üzerine yaşandığını ifade etti. Yiğit, "Bina olarak biz şikayetçiyiz. Ailesi de bu kişiyi reddetmişler. Biz burada 4 yıldır oturan bir aileyiz. Gereğinin yapılmasını istiyoruz. Benim 4 tane çocuğum var. Binadan tahliye edilmesini istiyoruz. Annem ağır yaralı hanımım ve akrabalarım yaralı şekilde hastanedeler" dedi. Öte yandan, gözaltına alınan Hasan Hüseyin G. ile eşi Kutsal G'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Huzur Mahallesi Çankaya Ankara 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Altan:

Turkiye de bicak tabanca tasimaya en az 10 yil hapis cezasi verilmeli. . ruhsat olayi kaldirilmali. . . amerikaya bakin , amerika gibi haydut devletlerde halkin elinde bu kadar silah olur. . . polis bekci asker disinda kimse oldurucu silah tasiyamaz. . . birde serefsizler bilek gucune guvenmedikleri icin hepsi silahli dolasiyor. . akil hastasi ezikler. . .

Yanıtla313
X:

ALTAN ya çok güçlüsün yada mermiden hızlı koşuyorsun keke. .

32
aga:

bir suru suc var eline silah alan katliam pesinde agir ceza almasi gerek

Yanıtla26
hayat cok garıp:

silah cıktı mertlık bozuldu ulke teksas

Yanıtla22
biri:

bide karsı taraftan bakmak lazım kim bilir ne yaptı

Yanıtla30
????? ?????:

la demislerle konusman yanlis bilmiyormusun yada konusmayi bilen olmadigi icinmi sen demislerle adamlari sucluyorsun ayip yaw kac tane insan bir olur bir insanin uzerine giderseniz agir tahrik olacagindan toplu bir halde olay sonuclanmis olsaydi 6. 8 ay kadar yatardi aslanlar gibi cikardi olanda size o kendini bilmeden insanlari toplayip yalanla dolanla konusma yani demislerle hele hic cikma hic konusma ok vesselam

Yanıtla20
komşuluk ölmüş.:

3. evimdeyim ve hala komşularımdan ses konusunda çok çekiyorum. Abartma oturma adabını bilmeyen, empati kurmayan, anlayışsız insanlarla yaşıyorum. TV sesini açacan, gece 2-3-4 fark etmez bağıran çağıran, çocukları evde at gibi koşturan insanlarla yaşıyorum. Psikolojim bozuk evde sürekli telefon kulaklığı ile yaşıyorum. Yeter ki onların sesini duymayayım. Ev aldım 9 sene borcu kaldı. Alttan TV sesi bağırma, üsten koşma sesi, çığlık ve lavobaya vurulan traj bıçağı sesi. Kağıttan duvarlar.

Yanıtla01
TAVSİYE:

Bu evi kiraya ver, Müstakil bir evde kiraya git. 9 sene çok uzun bir zaman. Sizdeki normalin üstünde bir rahatsızlık gibi görünüyor. Veya Maliyeti yüksek ama Tavana, Tabana, Yan duvarlara ses yalıtımı yaptırabilirsiniz.

00
İZMİRLİ:

Aynı apartmanda çok akraba var. Birlik olup haksızlık yapmış olabilirler. İnsanların vurulmuş olmaları masum olduklarını göstermez. Çok akraba/ Hemşeri vs. olan apartmandan daire almamak lazım.

Yanıtla00
Seçkin:

Ozaman önümüze geleni vuralım. Sonra masum değil mi araştıralım. Bakalım kim kime haksızlık yapıyor. Bir insanı Veya canlıyı öldüren bütün insanları öldürmüş gibidir der bizim dinimiz.

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title