Haberler

5 Aylık Hamile Kadın ve Sevgilisi, Uğradıkları Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Serik ilçesinde bir kişi, evlilik hazırlığı yaptığı belirtilen 5 aylık hamile kadınla birlikte hafif ticari araçta uğradıkları silahlı saldırıda hayatlarını kaybetti.

Antalya'nın Serik ilçesinde bir kişi, evlilik hazırlığı yaptığı belirtilen 5 aylık hamile kadınla birlikte uğradıkları silahlı saldırıda hayatlarını kaybetti.

ARABADA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADILAR

Olay dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Serik ilçesi Kökez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Yazır yolu yakınlarından silah sesleri geldiğini duyan çevre sakinleri, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, hafif ticari araçta Gürbüz Hakkı Yılmaz (40) ile 5 aylık hamile Hatice Bahçecioğlu'nun (33) cansız bedenleriyle karşılaştı.

5 AYLIK HAMİLE KADIN, 8 AY ÖNCE EŞİNDEN BOŞANMIŞ

Yapılan incelemede, araca pompalı tüfekle 3 el ateş açıldığı belirlendi. Gürbüz Hakkı Yılmaz ile Hatice Bahçecioğlu'nun cansız bedenleri, Serik Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Savcının incelemesinin ardından cenazeler, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Hatice Bahçecioğlu'nun 8 ay önce eşinden boşandığı ve Gürbüz Hakkı Yılmaz ile evlilik hazırlığı yaptığı belirtildi.

POLİS ŞÜPHELİ YA DA ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Gürbüz Hakkı Yılmaz'ın da eşinden ayrıldığı ve golf sahalarında çalıştığı ifade edildi. Hatice Bahçecioğlu'nun eski eşi, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Biri:

Bence işin içinde namus meselesi vardır. Bu kadın evliyken kocasını aldatmıştır. Adam da pusuda beklemiş ve gereğini yapmıştır. Boşan arada 3 ay geçmeden birini hemen bul ve de ondan hamile kal. Bu kadar hızlı gelişmiş olamaz herşey. İkisi de evlenmek için boşandılar ve ilişkileri daha önce vardı. Diye düşünüyorum.

Yanıtla1030
BİRİNE GEREKENİ SÖYLEYEN BİRİ:

BU ZİHNİYETLE BU TOPLUMDA KADIN İNSAN CİNAYETLERİ DAHA ÇOK DEVAM EDER KUSURA BAKMA KONU NAMUSDA OLSA ALLAH IN VERDİĞİ CANI ALLAH ALIR BUNA KİMSENİN HAKKI YOKTUR. BU KADAR VİCDANSIZ OLMAYIN.

819
BUÇUKLUVİTES:

Orası öyle de bir ''normal kişi'' de çıkıp dese ya kardeşim aile mahkemeleri sirk gösterisinden ibaret, erkekleri insandan sayıp söylediklerini . . . takan yok. Öldürmekten başka çare mi bırakıyorlar adama ¿

10
Dürbünlü:

olaylar üst üste geldiği için yorumları zor yetiştiriyorum,,sevgili edinmeyin aile yuvası kurun,,,sevgili edinenlerin sonu hüsrandır.dinimize dört elle sarılalım,,mutluluk ancak böyle sağlanır.

Yanıtla920
mutlu ve huzurlu:

ne sevgili ne koca edindim. sonuç ne mi ? MUTLU ve HUZURLUYUM.

38
adınızı yazınki:

sen git lahana çorbası yapıver.

00
yine mi DEHŞET:

yine koca dehşeti

Yanıtla118
İTTTTTTT:

KARDESIM KURTULDUN MU BITTI KADIN SENIN TAPULU MALIN DEGIL DINDE BILE BOSANMAK VARKEN SEN KIM OLUYOSUN DA TEK BANA AIT DIYOSUN

Yanıtla012
erdem:

kula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela vermez kul azmadıkça. . . .

Yanıtla111
Yazık:

5 aylık doğmamış bir bebeğe ölüm yakışır mı anne karnında , hangi dinde yazar bu

Yanıtla011
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title