Haberler

6 katlı bina tek dokunuşla yerle bir oldu! Yıkım anı anbean kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay'da, mahkeme süreci sona eren binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda yıkılan 6 katlı apartmanın kepçenin dokunuşuyla yerle bir olduğu anlar cep telefonu kameralarına takıldı.

Hatay'da kontrollü olarak yıkılan 6 katlı binanın yerle bir olma anı kameraya yansıdı. Binanın yıkımı sırasında ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

6 Şubat'ta 11 ilimizde büyük yıkıma yol açan ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Evleri yıkılan veya ağır hasarlı olduğu için oturamayan vatandaşlar ise yaşamlarına konteyner kentlerde devam ediyor.

6 KATLI APARTMANDA KONTROLLÜ YIKIM

Hatay'ın Antakya ilçesinde de yıkım ve enkaz kaldırma işlemleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Küçükdalyan Mahallesi'nde bulunan 6 katlı apartman da iş makinesiyle kontrollü olarak yıkıldı. Binanın kağıt gibi yerle bir olma anı ise kameralara yansıdı.

SANİYELER İÇERİSİNDE YERLE BİR OLDU

6 katlı binanın yıkımı sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Saniyeler içerisinde yerle bir olan binadan geriye ise enkaz kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Cep Telefonu Antakya 3-sayfa Güncel Yaşam Hatay 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

ferhat yörük:

Tek dokunuş derken? Kırıcı tüm ön kolonları kırmış ne tek dokunuşu? Haber yaparken bi uzmana danışın. Eline kağıt kalem alan yazar oldu haberci oldu ne biçim memleket anlamadım gitti

Yanıtla149
MEHMET EMİN BİRGÜL:

yapacağın habere

Yanıtla118
Baba Can:

Resmen karton dan bina gibi deprem bölgelerin de çelik sutünlar kullanılmalı pahalı da olsa can kaybı yaşanmaz

Yanıtla410
Bilirkişi:

Depremzedeler evsiz 2 kış geçirdiler 3ncüye de yetişmeyecek gibi. Hiç bir konuda hiç bir kurumuyla hazırlıklı değil. Sel , yangın , deprem farketmiyor. Ne felaket olursa olsun her seferinde hükümet sınıfta kaldı. Bir su tahliye kanalı altyapı bile düşünecek kimse yok. Hay Allah neden oyumuz düşmüş araştıralım dediler hala bilmiyorlar. :)

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title