Haberler

Açılmasına karar verilen Cem Garipoğlu'nun mezarı görenleri şaşırtıyor

Güncelleme:
Abone Ol

15 yıl önce Münevver Karabulut'u öldürmesinin ardından cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümünde yeni bir gelişme yaşandı. Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması ile ilgili ailenin başvurusu kabul edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrası Cem Garipoğlu'nun ağaçlarla ve otlarla kamufle edilen mezarının görüntüleri büyük yankı uyandırdı.

Münevver Karabulut cinayetinin 15 yıl geçti ancak tartışmalar hala sürüyor. " Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı?" sorusu gündemdeki yerini korumaya devam ederken Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Garipoğlu'nun mezarının açılmasına ve fethi kabir işleminin yapılmasına karar verdiğini duyurdu.

MEZARINI KAMUFLE ETMİŞLER

DNA tespiti için yakın zamanda açılması planlanan mezarın görüntüleri ise yeni bir tartışma başlattı. Son derece bakımsız olduğu gözlenen mezarın ağaçlarla ve otlarla kamufle edilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Açılmasına karar verilen Cem Garipoğlu'nun mezarı görenleri şaşırtıyor

"BU MEZAR DEĞİL Kİ..."

Cem Garipoğlu'nun mezar görüntülerinin altına "Bu mezar değil ki sadece taş koyulmuş oraya", "Böyle zengin bir ailenin çocuğunun mezarı bu kadar bakımsız olmaz. Kesin bir haltlar var", "Aç açabilirsen" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Münevver Karabulut Cem Garipoğlu Cem Garipoğlu 3-sayfa Güncel Hukuk Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (58)

Beyhan Bakici:

Adam avrupada gezıyorbelkıde sız de arayın bakım atı alan uskdarı gecmıstır adalet gene yok

Yanıtla35682
Murat Tasdemir:

Sonuc aciklandi mi

525
Vatansever:

Yemin ediyorum zır cahilsiniz böyle atla astarı olmayan yalan haberleri yayıp durmayın

199
Melisa Çiçek:

Belki de çoktan yüz nakli yaptırdı aramızda bile dolaşıyor olabilir

Yanıtla29567
Martin Sikertel:

Daha kaç sene konuşacağız acaba bu muhabbeti? 15 yıl olmuş yahu; öelene kadar aynı teraneyi mi dinleyeceğiz? Dünyanın dört tarafı savaş kaynıyor binlerce masum ölüyor; her gün şehitlerimiz var, ekonomimiz içler acısı ama biz tutturmuşuz Cem, Münevver, Narin; ulan başka işimiz, derdimiz tasamız yok mu bizim?

Yanıtla300271
Mehmet ali Arslan:

basın insanları neyle uyutacak hükumetin sesi de bunlara hiç çıkmıyor

2037
Kenan Tepretoğlu:

münevver in de mezarı açılsın, bakalım münevver mi gerçekte ölen, ulan ölüye bile saygı yok, maksat çocuğun ailesini rahatsız etmek para koparmak, avukat dedenin mezarını da açtır bak bakalım gerçek deden mi bir dna yaptır

Yanıtla42836
cemalettin acar :

neyin kafasındasın sen

00
Hayri:

Feto dönemiydi sıfırdan insan imal edecek güçleri vardı parayı bastınmı yapılmayacak iş yoktu e bunlarda da para gani olduğuna göre b öyle basit bir operasyon çocuk oyuncağı

Yanıtla38341
Zaky:

Simdiden ne farki var? Bas parayi yap istedigini..

1461
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title