Haberler

Açılmasına saatler kala Cem Garipoğlu'nun mezarında dikkat çeken görüntü

Güncelleme:
Abone Ol

Yarın açılarak fethi kabir yapılacak olan Cem Garipoğlu'nun Üsküdar'da bulunan mezarına polis ekipleri tarafından demir bariyerli önlem alındı.

2009 yılında sevgilisi Münevver Karabulut'u vahşice parçalara ayırarak katleden Cem Garipoğlu'nun gerçekten ölüp ölmediğini net bir şekilde ortaya koyacak olan fethi kabir işlemi öncesinde mezarın etrafında bir dizi önlem alındığı öğrenildi.

Açılmasına saatler kala Cem Garipoğlu'nun mezarında dikkat çeken görüntü

DEMİR BARİYERLİ ÖNLEM

Cem Garipoğlu'nun mezarı etrafına polis ekipleri tarafından demir bariyerler konuldu. Çevresinde güvenlik önlemleri alınan mezarın yarın saat 11.00 sıralarında açılması bekleniyor.

Açılmasına saatler kala Cem Garipoğlu'nun mezarında dikkat çeken görüntü

NE OLMUŞTU?

Lise öğrencisi Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Cem Garipoğlu tarafından öldürüldü. Karabulut'un cansız bedeni çöp toplayıcı bir kişi tarafından çöp konteynerinde parçalanmış hâlde bulunmuştu. Cinayet duyulduktan sonra Türkiye kamuoyunda dikkat çekmiş ve büyük tepki oluşmuştu. Katil zanlısı Cem Garipoğlu cinayetten sonra kaçmış ve bu kaçış 197 gün sürmüştü. Cinayetten 197 gün sonra teslim olan Garipoğlu'nun yargılama süreci 18 Kasım 2011 tarihinde mahkûmiyet kararının verilmesiyle sona ermişti. Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri'de cezasını çektiği 5 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi'nde kendini asarak intihar etmişti. Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili soru işaretleri giderilememiş, Karabulut ailesi avukatlarının 'Fethi Kabir İşlemi' talebi Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Cem Garipoğlu Güvenlik Üsküdar 3-sayfa Hukuk Polis Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Akıl:

Atı alan Üsküdar ı geçmiştir. Mezar açılsa da alınan örnek adli tıp da değiştirilir , bağlantılar çoktan yapılmıştır. Paran varsa güçlüsün bu devirde..

Yanıtla1105
Murat Vural:

Aynen öyle tam isabet

06
Buse Karadağ:

Burdanda bişey çıkmaz görürsünüz

Yanıtla164
emin gormecikli:

alınan Parça gidene kadar 50 kere el değiştirir hiçbirşey de çıkmaz görüfxünüz

Yanıtla156
Sihirbazın Çırağı:

Münevver'in öldürülmesinin derinliği nereye kadar uzanıyorsa; haber konusu kabrin araştırılması sürecinde dikkatleri başka tarafa çekmek amaçlı İsrail - Lübnan'a, İran - İsrail'e, Abd - İran'a savaş açma düzeyinde saldırılar yapıyor ve Gündem meşgul eden başka başka yapay hadiseler, tiyatrolar; tıpkı Covit 19 sahte pandemisinin yargılanmamasını örtbas etmek için Ukrayna - Rusya savaşını çıkarmaları gibi.

Yanıtla1615
ufo:

malesef hukuk yok

Yanıtla116
Doğrucu Davut Davut:

10 yılı geçti hala saçma sapan işlerin peşinden gidiyorlar. Münevverin babası gündemde kalmayı seven bir adam. Ama suyunu çıktı. Yeter artık.

Yanıtla120
Halil çağrı Çevik:

İsrail'de yaşıyor ashod kentinde

Yanıtla02
Bekir Bayram:

parça alınmıyor ceset tammen götürülecek.... ve adli tıpta bakılacak

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title