Haberler

Adalet Bakanı Tunç'tan Narin açıklaması: Tespit edilen yeni kamera görüntüleri var

Güncelleme:
Abone Ol

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayeti soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç "Soruşturma gizli, bazı bilgiler kamuoyuna yansıtılmıyor. Tespit edilen birtakım kamera görüntüleri var, TÜBİTAK inceliyor. Katil ya da katiller kısa sürede yargı önüne çıkarılacak" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturması devam ederken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan sürece ilişkin yeni açıklamalar geldi.

"KAMUOYUNA YANSIMAYAN BAZI HUSUSLAR VAR"

19. Uluslararası Adli Tıp Günleri'nin açılışında kameraların karşısına geçen Bakan Tunç, Narin Güran cinayetiyle ilgili şunları kaydetti; "Soruşturma gizli tabii ki soruşturma kapsamında, özellikle teknik veriler ve delillerle ilgili kamuoyuna yansımayan bazı hususlar söz konusu. İfadeler avukatlar tarafından kamuoyuyla paylaşıldığında da o ifadelerden yola çıkarak birtakım yorumlar/tespitler yapılabilir.

"KATİL YA DA KATİLLER YARGI ÖNÜNE ÇIKARILACAK"

Soruşturmanın selameti açısından özellikle farklı yorumlara neden olacak hususlardan kaçınmak gerekiyor. Burada Narin evladımızın katilleri mutlaka bu soruşturma kapsamında tespit edilecek, yargı huzuruna çıkarılacak. Çok uzun sürmez. Bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Soruşturma gizli, bazı bilgiler kamuoyuna yansıtılmıyor. Tespit edilen birtakım kamera görüntüleri var.

"DNA TESPİTLERİ VAR, BAZI ÇAKIŞMALAR İNCELENİYOR"

Deliller var ifadelerde çelişkiler var. Soruşturma aşamasında şu anda 12 şüpheli tutuklu. 27'si şüpheli olmak üzere 241'i tanık olmak üzere 268 kişinin ifadesi alındı. DNA tespitleri var. Bazı çakışmaları tespit ediliyor. Katil ya da katiller kısa sürede yargı önüne çıkarılacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Narin Güran Yılmaz Tunç Politika Cinayet Tübitak 3-sayfa Yargı Hukuk Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Beyhan Bakici:

Evet dılan polat meselesi böyle unutuldu 300 mılyon rusvet döndüğü soylenıyor adalet var sankı bırde bakanı var

Yanıtla32219
Melih Bayrak:

peki haklısın diyeyim..madem gündemi bunla meşgul eden hükümet yanlısı yayın organları var diyelim.be kardeşim muhalefet medya organları nerdeyse 24 saat narın yayını yapıyor onlardami rüşvet aldı.isiniz gücünüz isguzarlik.

32
selçuk gündoğdu:

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ YENİ Mİ ORTAYA ÇIKIYOR,BENCE ACELE ETTİELR,GÜNDEMİ NE KADAR DA MEŞGUL EDİYODU ,TÜH BE YAIRDA KESTİNİZ

Yanıtla17134
3.DünyaSavaşı:

Hakim savcıların işini zorlaştırmak için herkes el birliği ile çalşıyor

11
bilal yılmaz :

Evet prof dr uzm selçuk konuştu. Jandarma Emniyet bir suçu açığa çıkarmak için bazen binlerce saat kamera kaydı inceliyor. Sonuç; kendini bilmezin birinin olumsuz eleştirisi.

11
Beşiktaşlı:

Bi iki ay daha bekleriz. Sonra çıkar başka bir açıklama yaparsın, zamanla gündemden düşer. Faili meçhul bir cinayet olarak tarihe yazılır sonunda

Yanıtla699
Musa Gerçekçi:

Madem yeni videolar ve deliller var, bence bunlar halkla paylaşılmalı.

Yanıtla651
Vatan:

şimdiye kadar nerdeydiniz kamera kamera milleti iyi uyutuyorwunuz he

Yanıtla349
Anty-Partizan:

100 Kisilik Koydekileri Topladiniz, Hepsi Elinizde..Kimse Degil, Turk Polisi-Jandarmasi Katili Bulamayacak Oyle mi ? Sanki Adalet Konusunda Cok Hassassiniz da, Guya Ince Eleyip Sik Dokuyorsunuz..Sakin Birileri Engelliyor Olmasin ?

Yanıtla349
bekir yapici:

adalet yok ama karsidan bakani var, söyledigi tek dogru söz halktan bir seylerin gizlendigi ayrica 2 hafta öncede olayin cözümü yakin katil en kisa zamanda adalet önüne cikarilacak dememismiydi,her gün bir baska yalanla algiyla iftira ve polomikle gündem degistirerek zaman geciriyorlar,bu resmen sürekli halki kandirip aldatiyorlar artik yeter deme zamani ve halk olarak sandik gelsin demeliyiz.

Yanıtla743
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title