Haberler

Adana'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Bisikletliye Vatandaş Böyle Seslendi: Dayı Beni Duyuyor musun

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da alkollü sürücü kullandığı hafif ticari araç ile önünde seyreden elektrikli bisiklete çarptı. Kazada ağır yaralanan elektrikli bisiklet sürücüsünün bilincinin kapanmasını önlemek için bir vatandaşın, 'Dayı beni duyuyor musun, bana bak' demesi dikkat çekti.

Adana'da, alkollü sürücü kullandığı hafif ticari araç ile önünde seyreden elektrikli bisiklete çarptı. Kazada ağır yaralanan elektrikli bisiklet sürücüsü Murtaza Öncü'nün bilincinin kapanmasını önlemek için bir vatandaşın, 'Dayı beni duyuyor musun, bana bak' demesi dikkat çekti.

TİCARİ ARAÇ İLE ELEKTİRİKLİ BİSİKLET ÇARPIŞTI

Kaza, saat 02.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Cemal Paşa Mahallesi Cevat Yurdakul Caddesi ile Gazipaşa Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. Cevat Yurdakul Caddesi'nde ilerleyen Cansın Noyan S.'nin (28) kullandığı 01 BIZ 96 plakalı hafif ticari araç, Gazipaşa Caddesi'nden gelen Murtaza Öncü yönetimindeki plakasız elektrikli bisiklet ile çarpıştı. Bu sırada devriye gezen polis ekibinin kazayı fark etmesi üzerine kaza yerine ambulans ve destek ekip sevk edildi.

Adana'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Bisikletliye Vatandaş Böyle Seslendi: Dayı Beni Duyuyor musun

KAÇMAYA ÇALIŞAN SÜRÜCÜNÜN 1.53 PROMİL ALKOLLÜ OLDUĞU BELİRLENDİ

Polis ekibi, kazanın ardından araçtan inip, kaçmaya çalışan Cansın Noyan S.'yi uzaklaşamadan yakaladı. Trafik polislerinin yaptığı incelemede 1.53 promil alkollü olduğu saptanan Cansın Noyan S., karakola götürüldü. Hafif ticari araç sürücüsünün ilk ifadesinde önüne çıkan bir otomobile çarpmamak için direksiyonu ani hareketle sağa çevirdiği ve bunun sonucunda kavşakta kazanın gerçekleştiğini söylediği önü sürüldü.

Adana'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Bisikletliye Vatandaş Böyle Seslendi: Dayı Beni Duyuyor musun

"DAYI BENİ DUYUYOR MUSUN"

Kaza yerinde bulunan bir vatandaş, yerde kanlar içerisinde yatan Murtaza Öncü'nün bilincini kaybetmemesi için elinde geleni yaptı. Ambulans gelene kadar ismi öğrenilmeyen vatandaş Öncü'ye," Dayı beni duyuyor musun, bana bak. Sakin ol ambulans geliyor. Dayı sakin ol sıkma kendini" dedi.

DURUMU AĞIR

Öncü daha sonra ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Öncü'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gazipaşa Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Huriye Teyze:

benim anlsmadıgım konuların başında o kadar acı olay oluyor çoğunun sebebi alkol,ancak içki fabrikaları harıl harıl çalışıyor,bu hükümet güya dindar gözüküyor,ama bu konuda hiçbir varlık göstermiyor.

Yanıtla05
EKMEK PARASI:

AYAKTA ALKIŞLIYORUM şak şak şak

23
Sap:

Helal sana teyzeciğim;)

12
SSK EMEKLİSİ:

BİR SORUDA BEN SORAYIM İZİN VERİRSENİZ ;ÇOĞU YERLERDE SİGARA FABRİKALARI KAPATILDI , BİNLERCE İNSAN , İŞSİZ KALDI BİNLERCESİ TÜTÜN EKEMEZ OLDU , ŞİMDİ LERDE SİGARA İÇİLMİYORMU ? İŞİN ÖZÜ EĞİTİMDİR EĞİTİM AMMA ADAM GİBİ SAHİ O YAPILABİLİR Mİ ? İŞ DE O ÇOK ZORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:

01
GARİP 6S LİLER:

YER ADANA PLAKA GS ŞAŞIRDIK MI TABİKİ HAYIR. . .

Yanıtla20
Beko:

Alkolllü araç kullanarak adam öldürmenin cezası, silahla planlayarak öldürme ile aynı olmalı.

Yanıtla02
fırat:

fotoğrafı görünce habere tıklamadan gencin ayakkabısından anladım adana oldugunu

Yanıtla20
vanlı:

yer adana . . . . . . . . . . o alkolü sürücü utanmaz yarın salarlar yanına kar kalır düzen böyle işliyor yazık deyilmi bu adama bir sarhoşun yüzünden canından oldu yazık yazık

Yanıtla01
M:

Benim halaminn oglu yoğun bakımda

Yanıtla00
KSK li mesut:

Siz birde karşıyaka bostanlı yı görün herkes içiyor , İçmeler kimseyi ilgilendirmez ama oturduğu yerden kalkan hemen hemen herkes arabana yöneliyor. Bekçiler ellerinde telefon müzik eşliğinde lak lak...daha bu tip olaylar çok olacak. Eğitim yok çünkü...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title