Haberler

Adana'da damat dehşeti! 4 kişiyi silahla öldürüp bebeğini de alarak kaçtı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'nın Seyhan ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Bir şahıs, henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple tartıştığı karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdü. Şüpheli şahıs, işlediği cinayetler sonrası katliam yaptığı evdeki bebeğini de alarak kayıplara karıştı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde, bir kişi tartıştığı karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdü.

Hakim A, Gülbahçesi Mahallesi'ndeki evlerinde, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşi Şükran A. (20), kayınpederi Turgut E. (51), kayınvalidesi Leyla A. (51) ve kayınbiraderi Muhammet E. (18) ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.

Adana'da kanlı saldırı! Bir aile yok oldu

EVDE KİM VAR KİM YOK ÖLDÜRDÜ

Tartışmada, Hakim A, eşine, kayınpederine, kayınvalidesine ve kayınbiraderine tabancayla ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Şükran A, Turgut E, Leyla A. ve Muhammet E'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Adana'da kanlı saldırı! Bir aile yok oldu

KATLİAM SONRASI BEBEĞİNİ ALIP KAÇTI

Kan donduran olayın ardından Hakim A'nın, bebeğini alarak otomobille kaçtığı öğrenildi. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Adana'da katliam! Eşini, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini öldürdü

KATLİAMI ÇOCUĞUNU GÖREMEDİĞİ İÇİN YAPMIŞ

Olayın nedeni de ortaya çıktı. Hakim A.'nın öğle saatlerinde eşi Şükran A. ile görüşmek için kayınbabasının evine geldiği, bu sırada "Bana çocuğumu neden göstermiyorsun" diyerek tartışma çıkarttığı, ardından katliamı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Abdullah Aydemir - 3.Sayfa

Güvenlik 3-sayfa Cinayet Seyhan Seyhan Yaşam Adana Adana Hukuk Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

Umut Yağcı:

Çileden çıkartmayında millet patlamaya yer arıyor kötü bi adam olabilir ama evladını niye göstermiyorsunuz da daha olaya alevle gidip olayların buralara gelmesine sebeb oluyorsunuz iyi mi oldu şimdi

Yanıtla60314
Turbo Levent:

ŞİMDİ SON KEZ GÖRDÜ ....NEYE YARADI BU KİME HİÇ...HİÇ UĞRUNA YOK OLUP GİDEN HAYATLAR..

15156
Güven önemlş:

umut yağcı onun içinde bir canavar varmış, görse ne görmese ne

5389
Altay Bozkurt:

ADANAMI? AH TAMAM FAZLA SÖZE GEREK YOK !!!

3367
OkuYorum:

Adamın böyle bir potansiyele sahip olduğunu biliyordu demekki kadın. Her haksızlığa uğrayan adam öldürmüyor, bazıları öldürme potansiyeline sahip sadece sebep bekliyor. İşte bunlar, o yan baktın, önüme kırdın diyip adam öldürenler. Çocuğu için üzülüp çocuğuna bu hayatı layık gören insanın derdi aslında çocuğu değildir, "bana bunu nasıl yaparsın" düşüncesi yani egosudur.

980
Ömer Yaprak:

Sen doğru söylüyorsun sen

2048
Güven önemlş:

Oku Yorum güzel yorumun için binlerce tebrikler, tam kitabın ortasından yazmışsın

327
Hasan Turk:

Olsun almanya bizi kiskaniyor.

Yanıtla90101
Köfteci Jardel:

Çocuğa üzüldüm. El kadar bebek. Gerçekten yazık günah. Bir hayatı olmayacak onun.

Yanıtla7163
Erdal_19:

Adana hızlı memleket amacalara selam çatışmaya devam

Yanıtla7226
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title