Haberler

Adana'da El Yapımı Patlayıcı ve Tabancalı Saldırıya Uğrayan Kişi Ağır Yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da bir kişi sokak ortasında arkadaşlarıyla sohbet ederken kimliği belirlenemeyen bir şüpheli tarafından el yapımı patlayıcı ve tabancalı saldırıya uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı ve tedavisi devam ediyor.

Adana'da bir kişi sokak ortasında arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada kimliği belirlenemeyen şüpheli tarafından el yapımı patlayıcı (EYP) ve tabancalı saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan kişi ağır yaralanırken olay anı anbean kameraya yansıdı.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesi'nde meydana geldi. Adem Şiş, sokakta arkadaşlarıyla konuştuğu sırada kimliği belirlenemeyen bir şüphelinin saldırısına uğradı. Saldırıda şüpheli, Adem Şiş'e tabanca ile ateş açtı ve sonrasında üzerine el yapımı patlayıcı (EYP) fırlattı. EYP'den saçılan parçalar Adem Şiş'in başına isabet etti. Ağır yaralanan Şiş kanlar içerisine yere yığıldı. Bu anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Olayı gerçekleştiren şüpheli ise kaçarak izini kaybettirdi. Sağlık ekiplerine hastaneye kaldırılan Adem Şiş'in tedavisi devam ederken, durumunun ise kritik olduğu öğrenildi.

Polis olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalama çalışmasına devam ediyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik 3-sayfa Saldırı Güncel adana Suç Saldırı Güvenlik Adana Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title