Haberler

Adana'yı karıştıran iddia: Polis memuru, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da bir polis memurunun, okula gitmek için evinden çıkan 12 yaşındaki yabancı uyruklu kız çocuğunu araca bindirerek cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istenen polis, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, görevinden uzaklaştırıldı.

Adana'da bir polis memurunun, 12 yaşındaki yabancı uyruklu kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. İddianın ardından görevinden uzaklaştırılan polis memuru hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istendi. Polis memuru, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMAR" İDDİASI

Adana'da bir polis memuruyla ilgili iddia şehri karıştırdı. İddiaya göre, bir polis memuru sabah okula gitmek için evinden çıkan 12 yaşındaki yabancı uyruklu kız çocuğunu bir süre takip ettikten sonra aracıyla önünü kesti. Üniformalı polis, kimliğini göstererek arabasına bindirdiği kıza cinsel istismarda bulundu. Küçük kız arabadan inince şüpheli polis aracıyla hızla uzaklaştı.

POLİS MEMURU GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Ekol TV'nin haberine göre savcılık polis hakkında "sarkıntılık" ve "çocuğun cinsel istismarı" suçlarından 8 ila 15 yıl arasında hapis cezası isteyip tutuklama istemiyle mahkemeye sevk etti. Görevden uzaklaştırılan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3-sayfa Güncel Hukuk Yaşam Adana Polis Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (53)

VEFA:

Şeriat isteyenler çoğaldıkça bu tür sapkınlıklar da arttı. Kadın insandır, annedir, kardeştir, eştir. Kimsenin mülkiyeti, ganimeti, cariyesi ya da malı değildir. Yeter artık!...Kendinize gelin!...

Yanıtla513370
Özcan Özcan:

İSLAM BU TOPRAKLARDAN SİLİNMEDİKÇE HUZUR,BEREKET GÖRMEMİZ ZOR.

564103
Ahmet :

Ne alaka zeka küpü layiklik çıktığından beri bu işler bu halde şeriat varmış gibi hikaye yazman ne alaka

73265
ali tartan:

Şeriat deyenler idam için istiyor sende gözü yok oğlan

64244
mehmet emin günen:

Bu çirkin olayı polis değilde sırada bir vatandaş olsaydı acaba mahkeme serbest bırakır miydi. yani hukuk islenmiyor, kişiden kişiye göre işliyor.

Yanıtla49493
Nazım Aydın:

Aynen öyle

5107
Fahri burak ergüven:

polis olunca garanti dogrudur yani sana göre oyle mi. Polisin normal vatandaş gibi yargılanma hakki yok mu? doğru mu degil mi bilmeden konusuluyor

2512
3.DünyaSavaşı:

gene serbest kalıyor.Laik sistemin çürük adalet çarkları

721
Tekin Serdar Kaya Oglu:

her polis kıyafeti giyen adam ,adam değildir.. şerefli polis teşkilatın adını kimse kirletme hakkı olmamalı..

Yanıtla31397
Benim Kkk:

Yaptigi işten dolayı mı serbest bıraktınız bir insanı mesleği suçunun önüne geçermi bu nasıl mantık daha öncelikli ceza alması gerekmez mi? görevini kötüye kullanarak islemis bu suçu agirlaştirma sebebi değil mi????

Yanıtla17275
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title