Haberler

Adana'da sevgilisi tarafından öldürülen kadının sosyal medya paylaşımları dikkat çekti

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da sevgilisi Emre Naynal tarafından öldürülen Ayşegül Sefer'in sosyal medya hesabında katiliyle olan fotoğraflarına 'Huzurum' ve 'Sırtımı dayadığım dağım' notlarıyla paylaşımları ortaya çıktı.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda 13 Ekim günü meydana gelen olayda Emre Naynal (37) kiraladığı lüks otomobil ile birlikte sevgilisi Ayşegül Sefer'i (40) göl kıyısına götürmüş, burada önce kadını öldürmüş sonra da aynı tabanca ile intihar etmişti.

Adana'da sevgilisi tarafından öldürülen kadının sosyal medya paylaşımları dikkat çekti

SOSYAL MEDYADA KATİLİ İLE İLGİLİ YAPTIĞI PAYLAŞIMLAR ORTAYA ÇIKTI

Çocuklarının babası, aynı zamanda katiliyle "Huzurum", "Sırtımı dayadığım dağım" paylaşımları dikkat çekti. Ayşegül Sefer ve Emre Naynal çiftinin 2 yaşında iki çocukları olduğu öğrenilirken, yakınları ise çiftin aralarında herhangi bir sorun olmadığı yönünde polise ifade verdi. Ayşegül Sefer'in sosyal medya hesabında katili Emre Naynal ile fotoğraflarını "Huzurum" ve "Sırtımı dayadığım dağım" notuyla yaptığı paylaşımı dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Sosyal Medya 3-sayfa Magazin Medya adana Hukuk Suç Yerel Haberler Suç Hukuk 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

CAN Işık:

sevgilisi diyor iki çocukları var diyor bu ne silkim olay

Yanıtla495
Vodafone KARDELEN:

hangi yolda gidersen o yolda harcanırsın

Yanıtla686
Hikmet Bal:

dünyanın en vahşi yaratığı insan

Yanıtla451
Ali Çelik:

Su destisi su yolunda kırılır

Yanıtla942
ismail can:

arkadaş haberi düzgün yapın, bunlar sevgili mi karı kocamı çocukları var diyorsunuz, ne yazdığınız belli değil, zaten işinize gelmeyen yorumu paylaşmıyorsunuz,

Yanıtla242
Aydin Ayaydin:

Cok uzucu

Yanıtla225
FONCUSAVAR:

insanlar yoılda değişiyor. kaç yıllık evli insanlar bile yıllar sonra boşanıyor. mutlu başlayan evlilik arkadaşlık birlişktelik neyse sonra bozulmuş.

Yanıtla020
ibrahim ibrahim:

HUZURA BAK !!!

Yanıtla018
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title