Haberler

Eşini vurup kayınpederini öldüren adam ardından intihar etti! Cinnetin ardından yapılamayan düğün çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da Hasan Atalay, kendisine boşanma davası açan eşi ile kayınbiraderini yaralayıp kayınpederini öldürdükten sonra intihar etti. Çiftin 6 yıl önce nikah kıydığı, düğün yapmadıkları için Meryem Atalay'ın babasıyla birlikte yaşadığı ve boşanma davası açtığı, Atalay'ın da bu yüzden cinnet geçirdiği ortaya çıktı.

Hasan ile Meryem Atalay çifti, 2015 yılında nikah yaptı. Düğün yapılmadığı için Meryem Atalay, ailesiyle birlikte yaşamaya devam etti. Bu nedenle Atalay çifti arasında sürekli tartışma yaşandı. Meryem Atalay, eşine boşanma davası açtı.

EŞİ GELMEYİNCE DEHŞET SAÇTI

Dün gece kayınpederinin evine giden Hasan Atalay, eşinden kendisiyle gelmesini istedi. Meryem Atalay bu teklifi geri çevirince cinnet geçiren Hasan Atalay, eve girerek yanında getirdiği tabancayla peş peşe ateş etti. Silahından çıkan kurşunlarla Mehmet K. başından, eşi Meryem Atalay göğsünden, kayınbiraderi Halil İbrahim K. ise elinden ve kolundan yaralandı.

Eşini vurup kayınpederini öldüren adam ardından intihar etti! Cinnetin ardından yapılamayan düğün çıktı

İNTİHAR ETTİ

Ardından silahı kendi başına dayayan Hasan Atalay, tetiği çekip yaşamına son verdi. Meryem Atalay'ın annesi Selma K.'nin (52) ise bu sırada başka bir odada olduğu belirtildi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, Hasan Atalay'ın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Eşini vurup kayınpederini öldüren adam ardından intihar etti! Cinnetin ardından yapılamayan düğün çıktı

KAYINPEDER KURTARILAMADI

Hastanede tedavisi süren yaralılardan Mehmet K., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Meryem Atalay ile Halil İbrahim K.'nin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Eşini vurup kayınpederini öldüren adam ardından intihar etti! Cinnetin ardından yapılamayan düğün çıktı

"BENİ SÜREKLİ OYALADIĞI İÇİN BOŞANMA DAVASI AÇTIM"

Bu arada, olaydan birkaç gün önce Hasan Atalay ile kavga ettiği öne sürülen Meryem Atalay'ın koruma ve uzaklaştırma kararı talebinde bulunduğu iddia edildi. Meryem Atalay'ın, hastane polisine verdiği ifadede, eşi Hasan Atalay'ın düğünü sürekli ertelediğini, bu nedenle de ayrı yaşadıklarını belirterek, "Beni sürekli oyaladığı için son bir aydır aramızda anlaşmazlıklar vardı. Ben de bu nedenle boşanma davası açtım" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hasan Atalay Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (71)

hayri:

Adamı en sonunda yoldan çıkartmışlar demekki. Şimdi düğün yaparlar bol kınalı

Yanıtla1139
ismet:

düğünlerdeki israf ve yarış hali evlilik müesesesini derin yaraladı kimse evlenmiyor nedeni maddi israflar iman zayıflığı ve kafir diziler olmayacak hayatlari servis ediyorlar

Yanıtla048
selim:

mesele aile kurup mutlu olmak değil mi? düğün yapsan ne yapmasan ne? eskiden 2 yatak bir döşşek bir göz oda ocak aile böyle kurulurmuş, şimdi kadınların istekleri bitmiyor, her şey son model en yeni krediler borçlar gelecekte huzur bozmaya devam ediyor kadınları anlamak mümkün değil hiçbir şeye katkı yapmadan hep ver ver ver nereye kadar aç gözlüler doymak bilmiyorlar sonrası gri eşortmanı çeker telefonun tabletin başından kalkmaz bildiğin çöp. . . rus ukraynalı hatun alın namuslusundan rahat edin

Yanıtla638
yanlis:

nediyosun sen be adam, dügün her kadinin hayalidir, bu hayatta insan bir kere evleniyor, ayrica kadinin kararina saygi duysaydi durum buraya kadar gelmezdi zorla güzellik olmaz! sirf istemiyor diye ev basilmaz!

121
Adil Dogru:

Dügün yapmadi diye adami delirtmis ahlaksiz kari. Hem bababasini hem kardesini hemde kocasini kaybetti.Kendi hayatida mahv oldu. Bosanip bu catlak karidan kurtulmadi lazimdi. Hem kendisini hemde diger ölenlere yazik etti. Baska sebeplerde vardir.Fakat kadin acik acik söylüyor dügünü yapmadigi icin. Hepmizi icin ibret alinacak bir olay.Dügün yapmasan ne olurdu?? Neyin eksilirdi. Gösteris yapmasaniz neyiniz eksilir. Aile icinde sade bir sekilde de olurdu.

Yanıtla835
Bozoklu:

saçma sapan konuşmayın kadının şartı düğün yapılması demek ki, gücü yoksa evlenmeseymiş herkes kendi yoluna gitseymiş

228
blackdevil:

Kadın bilmiyormuymuş adamcağızın durmunu da evlenmiş?

17
Ehtiyar:

Kadınlar ömrünün sonun kadar adamın başına kakar benim düğünüm istediğim gibi olmadı diye ve paran yoksa evlenmeseydin der istedigim eşyayı almadin , altin takmadin der adam ya içine atar ses çıkarmaz yada çıldırır evlenmeyin abi hayatınızı mahvetmeyin

Yanıtla239
sen her kadını bir mi sanıyosun be:

kadınlar die konuşma halden anlamayan kadınlar de sen suna 6 yıllık evliyim düğünü bizzat kendim istemedim eşimin durumunu bildiğim için hiçte içimde kalmadı evimizin esyalarnı bile ikimiz aldık ödedik ailelere yük olmcz iki aileden de bisy istemiyoruz dedik ne sartlarda evlenenler var yeter ki saygı sevgi olsun bu ablamız elalem ne der derdindeydi belli ki yazık etmiş hem yuvasına hem babasına

18
HAVACI BORLU GAZOZ CEMİL:

KADININ BAŞLATTIĞI OLAYIN SONUCU

Yanıtla929
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title