Haberler

Otobüs Şoförünün Hayat Kurtarma Çabası Yetmedi

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da bindiği belediye otobüsünde fenalaşan madde bağımlısı 26 yaşındaki Çağlar Sevim, otobüs şoförünün yoğun gayretine rağmen kurtarılamadı.

Adana'da madde bağımlısı 26 yaşındaki Çağlar Sevim, bindiği belediye otobüsünde fenalaştı. Bir kadının uyarısı üzerine şoför 28 yaşındaki Adem Çermek, otobüsü güzergahtan çıkarıp yolcularla birlikte hastaneye kadar götürdü ancak yüksek dozda uyuşturucu kullanan Sevim kurtarılamadı.

BAŞI ÖNE DÜŞTÜ

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Otobüs İşletmesi'nde 5 yıldan beri çalışan Adem Çermek, Abdioğlu Mahallesi'nden kent merkezine dönüşe geçti. Çermek, yönetimindeki belediye otobüsüne bir kaç durak sonra Çağlar Sevim bindi. Ayakta durmakta zorlanan genç, orta kapının yanındaki koltuğa oturdu. Bir süre sonra da başı öne düştü.

"OĞLUM ŞU GENÇ BAYGIN DURUYOR"

Merkez Park'a kadar gelen Çermek, bedensel engelli bir yolcuyu indirmek için orta kapıyı açtı, bu sırada otobüsteki bir kadın, "Oğlum şu genç baygın duruyor, bir kontrol etsene" diye uyardı. Yolcunun uyarısı üzerine Çağlar Sevim'in nefesini kontrol eden Çermek, gencin nabzının düşük olduğunu fark etti. Otobüsteki yolcuların arasından koşarak şoför koltuğuna oturan Çermek, güzergahından çıkıp, Fuzuli Caddesi'ne girdi. Önünde giden araçları korna çalarak uyaran Adem Çermek, baygın genci Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü.

KURTARILAMADI

Otobüsten inip, acil servisten getirdiği sedyeye Çağlar Sevim'i yatıran Çermek, sağlık görevlilerine teslim etti. Acil serviste kalp masajı yapılan Sevim, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Yüksek dozda uyuşturucu aldığı belirlenen Sevim'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı, polis soruşturma başlattı.

Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan gencin öldüğünü öğrenen şoför Adem Çermek, o anları anlattıktan sonra, "Keşke kurtarabilseydim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

altarın oglu tarkan:

şöförün yaptıgı güzel bir hareket velakin otobüstede çok yolcu var onların canını hiçe sayarak süratli bir şekilde gidiyor

Yanıtla251
.......!:

Kendi canınız olsaydı yinede şoför hızlı gitti dermiydiniz?????

08
cahil:

bir kişiyi kurtaracam diye o kadar yolcuyu riske atmış

Yanıtla213
hacı koc:

TEK KELEMEYLE HELAL O ŞOFÖRE

Yanıtla121
alper_x:

işte vatan evladı fedakar namuslu sşerefli allahına kurban senin şöför kardaş

Yanıtla019
senin çocuğunda olabilir:

sen bütün çabanı kullandın. çokteşekkürler sağol. ama yapılacak bir şey yoktu yazık. Gençlerimizi bu kötü alışkanlıklara alıştıranları Allah kahretsin. kısa zamanda önlem alınmazsa bunun önüne geçilemez.

Yanıtla018
mechul:

Ambulans çağırması gerekirken hale bak yolcularla birlikte tüm trafiği hiçe saymış. Bir kişi de demiyor ki ne yapıyosun? Heyecan lazım bizim millete..

Yanıtla88
bernaMobil-ANDROID:

Soforu tebrik ediyorum.Odul verilmesi lazim.Insan hayatina deger veren adam gibi bir adam.Boyle insanlarin daha fazla olmasi lazim.Burda Hollanda da da tramvayda adam kipirdamiyor .tramvay soforu de taaa son duraga kadar gidiyor o zamana dek hic bi sey yapilmiyor.Insanliktan nasibini almamis.

Yanıtla016
zaza:

bu madde kulananlara gram üzülmüyorum

Yanıtla123
TUNÇ06:

Ulan buda mı adana

Yanıtla210
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title