Haberler

Sivas'ta Afgan Kadın, İmam Nikahlı Kocası Tarafından Defalarca Bıçaklanarak Öldürüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Sivas'ta Afgan kadın, dini nikahlı kocası tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı koca olay yerinde gözaltına alındı.

Sivas'ta Afgan kadın aralarında dini nikah bulunan kocası tarafından vücudunun bir çok yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

BIÇAK DARBELERİYLE YARALANDI

Edinilen bilgiye olay, Sivas'ın Altuntabak Mahallesi'nde Afgan uyruklu ailelerin yaşadığı tek katlı bir evde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle evde Halime Sadad ve dini nikahlı kocası Faysal Ebrahimi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada genç koca eşini çok sayıda bıçak darbesi ile yaraladı.

POLİS GELDİĞİNDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Evden yükseler sesler üzerine komşular polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet sırasında çiftin dört çocuğunun da evde oldukları öğrenilirken, Sadad'ın cenazesi savcı incelemesinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

KATİL ZANLISI KOCA GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan, cinayet zanlısı olarak Ebrahimi ve olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Moki Amiri polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

aq:

imamlar kovalasın sizi! ''İMAM NİKAHLI'' şiddet uyguluyo da ''RESMİ NİKAHLI'' yapmıyo mu ?

Yanıtla04
Murad:

Bayıltmadan, ellerini ayaklarını bağlayıp atacaksın

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title