Haberler

Afyonkarahisar'da 9 araçlı zincirleme kaza kamerada: 2 ölü, 12 yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde freni patlayan saman balyası yüklü tırın devrilmesiyle birlikte 9 araç kazaya karıştı. Zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 12 kişi yaralandı. Kaza anı kameralara yansıdı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Afyonkarahisar'da 9 araçlı zincirleme kaza kamerada: 2 ölü, 12 yaralı

2 ÖLÜ, 12 YARALI

Edinilen bilgiye göre, Şehit Ramazan Günüllü yaya üst geçidi mevkiinde freni patlayan saman balyası yüklü 42 AHM 623 plakalı tır devrildi. Tır ile birlikte 9 araç kazaya karıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Kazada Halil Güleç ile Kevser Şahin hayatını kaybetti, 3'ü ağır 12 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da 9 araçlı zincirleme kaza kamerada: 2 ölü, 12 yaralı

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaralılar, ambulanslarla Sandıklı ve Dinar Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, güvenlik kameralarına yansıyan tırın görüntüleri ise faciayı gözler önüne serdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa trafik Afyon Kaza 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

yonuz atalay:

tır ve otobüs kazalarında liderliği kimseye bırakmayız. denetim yok takometre kontrol yok 7/ 24 bas bas gaza buna kaza değil katliam denir.

Yanıtla011
Dilek Usta:

Çok hızlı, Şöförün sağlık açısından bir sorunu olduysa yapacak bir şey yok Allah rahmet eylesin diğerlerine. Ama kurallara uymadan geldiyse …………..en ağır ceza

Yanıtla02
Serkan Silingir:

siz bide İstanbul şile oto yoluna gidin gercek drak harfiyat kamyon yarışları orda

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title