Haberler

AİLESİN EVİNİN ÇATISINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Güncelleme:
Abone Ol

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde kayıp olarak aranan zihinsel ve fiziksel engelli Fevzi Çalışkan soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 kişiden Serkan Ş.'nin, ailenin kendisi hakkında bir televizyon programında konuşmalarının ardından, evlerini bastığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Serkan Ş.'nin binanın çatısına çıkıp, aldığı kiremitleri ailenin üzerine attığı, aile üyelerinin de ona tepki gösterdiği görüldü.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 13 aydır kayıp olarak aranan zihinsel ve fiziksel engelli Fevzi Çalışkan soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 kişiden Serkan Ş.'nin ailenin kendisi hakkında bir televizyon programında konuşmalarının ardından evlerini bastığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Serkan Ş.'nin binanın çatısına çıkıp, aldığı kiremitleri ailenin üzerine atması yer aldı. Aşağıda bulunan Çalışkan ailesi üyelerinin de Serkan Ş.'ye tepki gösterdikleri görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fevzi Çalışkan Tekirdağ Aile 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title