Haberler

Akın Gürlek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na Atandı

Güncelleme:
Abone Ol

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanarak Çağlayan Adliyesi'nde göreve başladı. Gürlek, adliyede karşılandı ve tebrikler aldı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Akın Gürlek, Çağlayan Adliyesi'ne gelerek göreve başladı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararıyla Adalet Bakan Yardımcısıyken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Akın Gürlek Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek göreve başladı. Çok sayıda Başsavcı vekili, Savcı ve Hakim, Başsavcı Gürlek'i adliyenin A kapısında karşıladı. Burada Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Altun, Başsavcı Gürlek'e çiçek verdi. Karşılama ve tebriklerin ardından Başsavcı Gürlek adliyeye giriş yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Hakimler ve Savcılar Kurulu Çağlayan Adliyesi Yerel Haberler Akın Gürlek istanbul Başsavcı Çağlayan Politika 3-sayfa Gürlek Hukuk Hakim Yerel Haberler İstanbul Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title