Haberler

Duvara asılı olarak bulunan şahsın son paylaşımındaki not dikkat çekti

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da 31 yaşındaki bir şahıs, duvarda araç çekme halatıyla boynundan asılı halde ölü bulundu. Şahıstan geriye, son sosyal medya paylaşımındaki "Herkes ölümden korkuyor çünkü herkes nur içinde yatmayacağını iyi biliyor" sözleri kaldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde 31 yaşındaki bir kişi duvarda araç çekme halatıyla boynundan asılı halde ölü bulundu. Maskeli şekilde ölü bulunan şahsın intihar ettiği şüphesi üzerine duran jandarma ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Şahsın ölmeden önce yaptığı sosyal medya paylaşımında yer alan "Herkes ölümden korkuyor çünkü herkes nur içinde yatmayacağını iyi biliyor" ifadeleri ise dikkat çekti.

ARAÇ ÇEKME HALATIYLA ASILMIŞ

Olay, saat 13.30 sıralarında Çıplaklı Mahallesi Asmaca Yaylası yolu üzerindeki yol kenarında meydana geldi. Kendine ait park halindeki aracın yanındaki duvarda Oğuz Nalkesen'i boynundan araç çekme halatıyla asılı halde görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine giden jandarma ve sağlık görevlileri Nalkesen'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Duvara asılı olarak bulunan şahsın son paylaşımındaki iki cümle dikkat çekti

MASKELİ OLMASI ŞAŞIRTTI

Nalkesen'in maske takmış vaziyette ölü bulunması ise gözlerden kaçmadı. Aracının önünde bir süre alkol aldıktan sonra çekme halatıyla boynuna bağlayarak intihar ettiği düşünülen Nalkesen'in cansız bedeni savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"HERKES ÖLÜMDEN KORKUYOR"

Nalkesen'in sosyal medya üzerindeki son paylaşımı ise dikkat çekti. Nalkesen paylaşımında, "Herkes ölümden korkuyor çünkü herkes nur içinde yatmayacağını iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Antalya Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (71)

Turan:

Iman sizlik bu demektir arkadaslar.

Yanıtla5112
abura:

yazık millet açç işsizlik enflasyonn

Yanıtla1439
emre:

teşhisi koymuşsun hemen yakın arkadaşınmıydı? hiç kimse aç kaldığı için kendi canına kıymaz ayrıca aç dediğin adamın arkasında bmw marka araç var. hemen ürümeye başla asıl aç sensin

109
Yolcu:

Abura herkesi bi zannetme. Adam hiçte aç ya da işsiz birine benzemiyor. İnsanların tek derdi işkembe ya da işsizlik mi zannediyorsun. Karnı tok iş sahibi dert tasa yok sana göre.

57
yanındamıydın:

bundan olduğunu iyi biliyrosun herhalde ölürken yanındaydınız tüm dertlerini biliyrosunuz?

65
ALİ OSMAN:

Toplumda intihar cinayet çok. Gidişat iyi değil.

Yanıtla442
wanlı duman:

hiç kimse keyfine kendini asmaz vardır bir derdi alahım yardım etsin

Yanıtla237
vatandas:

milleti yaşayan ölülere çevirip şükredin diyen zihniyeti yok etmedikçe bu devran dönmeyecek

Yanıtla1420
S b:

Sızı bu dunyaya gonderen yaradan zevk sefa surun dıye gondermedı bır ımtıhandan gecıyoruz hıc dusundunmu neden yasıyoruz ne ıcın

91
vatandas:

normal yaşam standartlarının altında yaşayıp(açlık sınırı 7 bin tl) zorla evladının rızkını alanları beslemek için yaşatılıyorsun ve buna şükür etmeyi istiyorsun

02
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title