Haberler

Alanya'da Çöp Konteynerinde Telef Edilmiş 6 Kedi Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Alanya ilçesinde çöp konteynerinde telef edilmiş 6 kedi bulundu. Kedileri kimin öldürüp çöpe attığını bulmak için çalışma başlatıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesindeki bir çöp konteynerinde telef edilmiş 6 kedi bulundu. Kedilerin nasıl öldüğü ve çöpe kimler tarafından atıldığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

TELEF OLMUŞ 6 KEDİ BULUNDU

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Tosmur Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar tarafından çöp konteynerinin içinde telef olmuş 6 kedi bulundu. Gördükleri manzara karşısında şoke olan mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kedi ve köpeklerin nasıl öldüğü ve kimler tarafından bırakıldığını belirlemek için çalışma başlattı.

"BU TABLO UTANÇ VERİCİ"

Daha önce de bu tarz olayların Alanya'da yaşandığının altını çizen Alanya Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Ergun, yaşanan bu tablonun utanç verici olduğunu ve bir an yetkilerin bu duruma son vermesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Tosmur Alanya Mola 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Seren çetin:

Yeni büyük türkiye işte kimsenin kimseye vicdanı yok saygısı yok sevgisi yok kim kime gücü yetiyorsa olmuş utanmazlar kimse ben iyim demesin

Yanıtla37
Birisi:

Böyle bir habere ne yazılabilir? Yapana bela okusam, bela okumayı sevmem, hakaret etsem, küfür etsem olmaz hem tarzım değil hem de yayınlanmaz. Hayvanlara yönelik işlenen suçların cezaları arttırılmalı.

Yanıtla09
ALANYA:

Kalbim sinirden çarpıyor, aklımdan geçenleri yazmamak için kendimi ÇOK ZOR TUTUYORUM! Alanya da oturuyorumsitenin çevresi kedi dolu. Eve ne zaman salam sosisi alsam kedilere yarısını doğrayıp veriyorum. Hayvanlara işleyen suçluları SADECE para cezasıyla bırakmamalı.

03
yurtlu:

başlığı beğenmedim tam tersine insandan başka bunu yapan olmaz

Yanıtla07
recep sarı:

allah yapanların belasını versin onların sonlarıda bu hayvanlar gibi olsun şerefsizler

Yanıtla16
Adaminbiri:

Amin

01
TAŞERON SAĞLIKÇI:

Bunu yapanı da öldürüp atalım ama çöpe değil denize yada ormana hayvanlar yer belki. Leşi bari bir işe yarasın.

Yanıtla06
TUTORUTTO:

EVET EVET VALLAHİDE BİLLAHİDE YAPAN TA İNSAN DENEN CANAVARIN TA KENDİSİDİR HABERİN OLSUN

Yanıtla14
murat:

iman insanı insan eder, ve küfür insanı canavar bir hayvan eder;şaşıracak bir şey yok

Yanıtla14
Napalim:

Hayvan sevgisi bizde sifir - yaziklar olsun. Yaratan senin gibilerini hayatta tutuyorya ne diyeyim o islah etsin

Yanıtla04
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title