Haberler

Alevlerin sardığı İzmir'den gelen görüntüler vahim! Herkes kaçacak yer arıyor

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de saatlerdir süren orman yangını tehlikeli boyutlara ulaştı. Alevlerin evlere yaklaştığı kentte yaşanan panik paylaşılan videolara yansıdı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı Karatepe mevkiindeki ormanda çıkan yangında, alevlerin ilerlediği Doğançay ve Sancaklı mahalleleri tahliye edildi.

Doğançay Mahallesi'ndeki alevlerin sıçradığı 3 ev zarar görürken bölgeye takviye ekipler gönderildi. Alevlere 5 uçak, 6 helikopter, 24 arazöz, 7 su ikmal aracı, 2 dozer ve 4 yer ekibi sevk edildi. Kuvvetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşayan ekiplerin, havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

ŞEHİRDE PANİK HAKİM

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yerleşim yerlerine kadar ulaşan yangın nedeniyle şehrin turuncuya döndüğü, vatandaşların panik yaşadığı görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Doğal Afetler Orman Yangını Karşıyaka 3-sayfa Güncel Yaşam İzmir İzmir İzmir Doğal Afetler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

Diyojen Öz:

TEK ÜZÜLDÜGÜM DOĞA VE HAYVANLAR:(

Yanıtla39450
druen:

diyoruz da kimse kale almıyor. tüm dünyada kasıtlı bir orman yakma furyası var. gökyüzünden tetiklenen ve beslenen bir yangın. nasıl ki tüm bulutları arap ülkelerine yönlendirip bizi kurak bırakıyorlar, aynı şekilde deprem ve yangınlarla da ülkeye saldırıyorlar.

Yanıtla25429
bekir yapici:

21. yüzyilda hala bir ortadogu ülkesi görüntüsünden kurtulamadik yillardir elektrik kurumlarina para ödüyoruz birakin kablolari yer altina almayi bakimini kontrolünü bile yapmiyorlar denetim yok olsada yandaslik torpil rüsvet calisiyor ben 50 yili askin bir süre yurtdisinda yasadim ordaki sehirler arasi veya araziden gecen yüksek gerilim hatlarinla bizim elektrik hatlarimiz arasinda cok büyük fark var orman yanginlari kasit dikkatsizlik sebebi kadar aciktaki trafolar ve kablolardan kaynaklaniyor

311
Tayfur Çoşkun:

Belediye tatilde hiç yardımları yok

Yanıtla160182
bekir yapici:

ille killik degilmi orman yanginini söndürmek belediyenin görevi degildir.

1216
Samarpan Bhav:

Yunan adalarında tatil yapiyorlar

1017
ERHAN ZOBRANLI:

sendeki beyni kuşa taksan kuş uçmayı unutur valla

16
ARSLANOĞLU Hakan:

İmamoğlu' da seneye tatil programını İstanbul' a göre planlamış.

Yanıtla14779
Seyhmus Aydin:

Allah'ım yardim et bu ateşi sondur

Yanıtla20198
mevlüt boz:

Chp uyuma şehrine sahip çık.

Yanıtla76124
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title