Haberler

Amasya'da asansörle duvar arasına sıkışan tamirci hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Amasya'da tamirci Emre Büyük, tamir için çalıştıkları asansörün hareket etmesiyle kabin ile duvar arasında sıkıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Büyük tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Amasya'da asansör tamiri için gittiği apartmanda asansör kabiniyle duvar arasında sıkışan tamirci Emre Büyük, hayatını kaybetti.

Amasya'da asansörle duvar arasına sıkışan tamirci hayatını kaybetti

ASANSÖR KABİNİ İLE DUVAR ARASINA SIKIŞTI

Edinilen bilgiye göre, Gökmedrese Mahallesi Atabey Sokak'taki 7 katlı Çiftçi apartmanının arızalanan asansörünün bakımına gelen Emre Büyük (29), tamir için çalıştıkları esnada asansörün hareket etmesiyle kabin ve duvar arasında sıkıştı.

Amasya'da asansörle duvar arasına sıkışan tamirci hayatını kaybetti

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı yerden çıkartılarak ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Büyük, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Amasya'da asansörle duvar arasına sıkışan tamirci hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Acil Durum 3-sayfa Güncel Amasya Yaşam Kaza Acil Durum Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Kadir Tokay:

Bir ülkenin nasıl bir yer olduğunu anlamak için insanların nasıl öldüğüne bakın.

Yanıtla442
Elfida:

Bi şey olmaz, diyerek riske edilen tehlikeli işler. İşte oldu. Defalarca rastladım. Abi önlemini al dersin, hep aynı cevap. BİŞEY OLMAZ. Abi şalteri indir cevap BİŞEY OLMAZ. Abi fren tertibatını kilitle. cevap BİŞEY OLMAZ. Abi kaskını tak. Cevap bişey olmaz. vs vs vs. 100 defa olmaz 101. de olur sonuç bu.

Yanıtla036
Murat Celik:

iş güvenligi sifir insanlik ölmüs ALLAH RAHMET EYLSIN

Yanıtla028
Ejderha Dövmeli Herif:

Bırak asansör sigortasını bütün binanın elektriğinin kesilip öyle tamir edilmesi gerekliydi. Malesef ülkemizde tüm çalışanlar ve amirler tehlikeli işlerde hep bişey olmaz düşüncesiyle hareket ediyor. Fazla kaderci allah korur zırhına saklanıyorlar. Korumuyor işte. Bütün memleket süperkahraman. Yazık değilmi şu duruma. Genç adam. Huzur içinde uyusun.

Yanıtla013
Güven önemlş:

belki de ara ara inip şarteli açmak gerekiyor olabilir, üşenen bir toplum mu olduk

00
Seydo:

Sanki 50 katlı gökdelen. Asansöre ne gerek vardı.

Yanıtla100
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title