Haberler

Ambulansın önünü kesip camı yumrukladı: 112 ekibinin korku dolu anları kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'in Tarsus ilçesinde ambulansın önünü kesen sürücü, 112 ekiplerine korku dolu anlar yaşattı. Şahıs camı yumruklarken, ambulansta bulunan 2 kadın sağlık personeli ağlamaya başladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ambulansın önünü kesip camı yumrukladı: 112 ekibinin korku dolu anları kamerada
MERSİN - Mersin'in Tarsus ilçesinde ambulansın önünü kesen sürücü, 112 ekiplerine korku dolu anlar yaşattı. Şahıs camı yumruklarken, o anlar saniye saniye görüntülendi.

AMBULANSIN CAMINI YUMRUKLADI

Olay, Öğretmenler Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, özel bir hastaneye hasta bırakan ambulans şoförü A.E.K.'nın dönüş yolunda sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 33 ADV 981 plakalı araç tarafından önü kesildi. Araçtan inen sürücü, ambulansın camını yumrukladı. Bu sırada korku dolu anlar yaşayan sağlık personeli 2 kadın ağlamaya başladı.

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Camı yumrukladıktan sonra otomobiline binen şahıs uzaklaşırken, sağlık ekipleri polise yaşadıklarını anlatıp şikayetçi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu 3-sayfa Sağlık Güncel Tarsus Mersin 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

idris Demirci:

Dileriz o beyefendinin ambulansa ihtiyacı olmasın

Yanıtla8160
Seko:

İnşallah olur

01
XYZ:

Olsuuuunn tez gunde

01
Faruk Yigit:

Şimdi bu yaptığı yanına kalacak mı sanıyor ?

Yanıtla4113
Anty-Partizan:

Ewt.Yanina Kalacak..Ve, Bundan Sonraki Ayni Tip Olaylara da Cesaret Vermeye Devam Edecek..Cunku Ya Kanunlarda Karsiligi Cezasi Yazmiyor, Veya Guncellenmemis, Ya da Yargi Systeminde Problemler Var..Son Ihtimal Ise, Cezaevlerinde Bos Yer Yok..Yani Bir Sekilde TC Ciftligi..

345
akif:

Bence sen bu yaptığı yanına kar kalmayacak sanıyorsun.

13
Selim Keskin:

hasta ruhlu insanlar çoğaldı bu ara.

Yanıtla155
Nur Zo:

İki ayaklı hayvan islah edilmesi gerekiyor

Yanıtla136
Burhan Tarhan:

Ambulans şoförü üzerine niye sürmüyor ezip geçecek böyle durumlarda ölümüne gelmiş zaten sakız gibi çigneyecekti biraz yürekli olsaydı

Yanıtla624
Kenan Tepretoğlu:

Bunlar nasıl sağlık personeli anlamadım yaralı hastaya nasıl müdahale edecekler, adamı görünce ağlamaya başlamak nedir ya, soğukkanlı olacaksınız sizler

Yanıtla1613
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title