Haberler

Hem konuştu hem ağladı! Amcasının yanında kalan gencin sözleri kahretti

Güncelleme:
Abone Ol

Anne ve babasını kaybettikten sonra amcasının yanında kalmaya başlayan genç, çektiği video ile yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Yaşıtlarına "Ailenizin kıymetini bilin" öğüdünü veren genç, konuşmasının devamında "Hiçbir şekilde artık mutlu olamıyorum, içim kan ağlıyor" ifadelerine yer verdi.

Yakın zamanda anne ile babasını kaybeden ve amcasının yanında kalmaya başlayan genç, bir video çekerek yaşadığı zorlukları anlattı. Gencin videosu kısa sürede viral oldu.

"İÇİM KAN AĞLIYOR"

Ailesini kaybettikten sonra büyük bir yıkıma uğradığını ifade eden genç, yaşıtlarına da "Ailenizin kıymetini bilin" tavsiyesinde bulundu. Konuşurken gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenen genç, "Hiçbir şekilde artık mutlu olamıyorum, içim kan ağlıyor" ifadelerine yer verdi.

"KELİMELER BOĞAZIMA DÜĞÜMLENDİ"

Sosyal medya kullanıcıları, gencin duygusal videosunun altına "Allah sabır versin, güç kuvvet versin", "İçim parçalandı", "Sabredip devam etmek zorundasın", "Kelimeler boğazıma düğümlendi" şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

3-sayfa Güncel Yaşam Aile İçim 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (43)

MUSTAFA Özgenç:

sahipsizin sahibi Allah tır kardeşim merak etme rabbim karşına seni mutlu edecek bir sütü temiz çıkarsın bu imtihanı geçersin inşaellah

Yanıtla341K
Anty-Partizan:

Amin

2146
proton:

söyle de sahip çıksın o zaman. martaval.

1184
senar:

ah be kardeşim yüreğimi yaktın. Allah hayırlı,bereketli, güzel ömürler nasip etsin. güzel insanlarla karşılaştırsın. Allah'a sığın. Güzel bir insana benziyorsun, bahtında güzel olsun.

264
Ferhat Uras:

Canım kardeşim inşallah karşına ahlakı düzgün bir eş çıkar ve tatlı ve sağlıklı çocuklarınız olur. Güzel bir ailen olur inşallah.

Yanıtla13885
ATAKAN YILDIRIM:

Kardeşim benim. Ciğerimi parçaladın

Yanıtla7564
girilmez:

her yorumda bize şükretmeyi öğretiyorlar diye dalga geçenler bakın ibret alın şükür sadece para için yapılmaz

Yanıtla41522
Hashmet Altaic:

Hadi oradan !!! Birinin diğeri ile ne alakası ???

9421
Dilek Usta:

Dinleyin gençler. Hep böyle oluyor, kayıp ettikten sonra aklımız başımıza geliyor. Hayat devam ediyor kardeşim Omuzlarını dik tut

Yanıtla10390
Eren Eren:

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim zor bir durum ??

Yanıtla10370
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title