Haberler

Amerikalı adam, kızının patates kızartmasını çalmaya çalışan martının kafasını kopardı

Güncelleme:
Abone Ol

New Jersey'li Franklin Zeigler, kızının patatesini çalmaya çalışan martının kafasını koparıp polislerle kavga ettiği için tutuklandı. Su parkında gerçekleşen olayda Zeigler, kuşa saldırdı. Gelen polislere öfkelenen ve direnen Zeigler, düzeni bozma, tutuklamaya direnme ve hayvana eziyet suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.

New Jersey'de yaşayan 29 yaşındaki Franklin Zeigler, kızının patates kızartmasını çalmaya çalışan bir martının kafasını koparması ve ardından kendisini tutuklamaya gelen polislerle kavga etmesi sonucu gözaltına alındı.

Olay, 6 Temmuz'da Wildwood sahil şeridindeki Morey's Piers & Beachfront Su Parkları'nda bulunan Surfside İskelesi'nde gerçekleşti. Bir martı, Zeigler'ın kızının patates kızartmalarını çalmaya yeltendi.

New Jersey 101.5'in haberine göre, öfke nöbetine kapılan Zeigler, talihsiz kuşa saldırarak kafasını gövdesinden kopardı.

Newark Star-Ledger'ın bildirdiğine göre, Zeigler daha sonra martının kalıntılarını atmak için sahil şeridi çalışanlarından çöp torbası istedi. Bu sırada kuşun parçalarını hâlâ elinde tutuyordu.

North Wildwood polisleri olay yerine geldiğinde, Zeigler hızla öfkelendi ve polise direndi.

Yetkililer Zeigler'ı tutuklayarak düzeni bozma ve tutuklamaya direnme suçlamalarıyla karşı karşıya bıraktı.

Haberlere göre, 18 Temmuz'da Zeigler'a ayrıca üçüncü derece hayvana eziyet suçlaması da yöneltildi.

Ledger'ın belirttiğine göre, Zeigler'a 9 Ağustos'ta mahkeme tarihi verildi ve ardından serbest bırakıldı.

Amerikalı adam, kızının patates kızartmasını çalmaya çalışan martının kafasını kopardı

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri New Jersey 3-sayfa Dünya Kavga Hukuk Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Seydo:

Akp li bir haber portalından ancak bu haberi yapması beklenirdi. “Bakın sadece Türkiye’de hayvanlar öldürülmüyor” algısı yapmak için yaynlanmış boş bir haber. Gerçek olduğu bile muamma.

Yanıtla215162
Emin :

Okuma zorla mı

5499
Erdal_19:

kardeş sana kesinlikle katılıyorum yorumlarımızıda işlerine gelirse yayınlıyorlar habercilik tarafsızlık ister mertlik delikanlılık ister ama piyasada zor öylesini bulmak rahmetli savaş ay ne büyük adammış

2134
AdamınBiri:

Sen zihninde hayran oldugun avrupa amerika ülkelerinde hayvanlara zarar verilmediğini düşünmen , onlara zarar verildiği gerçeğini değiştirmeyince afalladın tabi.

325
YÜKSEL AYGUT:

HİÇ BİT HAYVAN ÇOCUKTAN DEĞERLİ DEĞİLDİR. BOŞ YAPMA

1114
EFEMAK MAKİNA:

Ya arkadaş bunuda haber diye sunuyorsunuz ya helel olsun insanların o kadar derdi varki bir tarafta yanardağ patlar bir tarafta deprem sel savaş vb bir çok haber ver kafamızı doldurmayın bunlarla

Yanıtla2381
Taş:

Ekmek kavgasında ölen martı bu resimdeki mi, RIP

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title