Haberler

Diyarbakır'daki yangından kahreden görüntü! Hem ağladı, hem kaydetti: Hepsi yanmış, burası ceset dolu

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır ve Mardin arasındaki bölgede çıkan anız yangını, yerleşim yerlerine sıçradı ve 5 kişi hayatını kaybetti. Ölen vatandaşların yanı sıra bölgeden gelen görüntülerde yüzlerce hayvanın alevlerin arasında can verdiği ve acı acı inlediği görüldü. Sosyal medyada hayvanseverler ve veterinerler bölgeye çağırılarak yaralı hayvanların tedavisine yardımcı olunması istendi.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ve Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede çıkan anız yangını kontrol altına alındıktan sonra bölgeden gelen son görüntüler yürek dağladı.

ACI ACI İNLEYEREK CAN ÇEKİŞTİLER

Hayatını kaybeden vatandaşların acısı henüz çok tazeyken bölgeden gelen yeni görüntüler izleyenlerin adeta kanını dondurdu. Görüntülerde yüzlerce hayvanın alevlerin arasında kalarak can verdiği, hayatta kalmayı başaranların ise son nefeslerini vermek üzere acıyla can çekiştiği görüldü.

Diyarbakır'daki yangından kahreden görüntü! Hem ağladı, hem kaydetti: Hepsi yanmış, burası ceset dolu

O ANLARI GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE KAYDA ALDI

Kaçacak yerleri olmayan ve her yanı ateş çemberiyle sarılı olan talihsiz hayvanların yanarak can verdiği görüldü. Aralarında çok sayıda yavrunun da olduğu hayvanların çaresizce inlemeleri o anları kayda alan kişiyi gözyaşlarına boğdu.

Diyarbakır'daki yangından kahreden görüntü! Hem ağladı, hem kaydetti: Hepsi yanmış, burası ceset dolu

HAYVANSEVERLER BÖLGEYE DAVET EDİLDİ

Hala nefes alabilen hayvanların ise ağır yaralandığı ve uzuvlarının kalıcı hasar aldığı dikkatlerden kaçmadı. İzleyenlerin tüylerini ürperten o manzaraların ardından sosyal medyada hayvanseverler bölgeye çağırıldı ve veteriner desteğine ihtiyaç olduğu belirtildi. Öte yandan yaralı olarak kurtulan hayvanların tedavisinin yapılabilmesi için imkanı olan kişilerin nakil konusunda destek vermesi istendi.

Diyarbakır'daki yangından kahreden görüntü! Hem ağladı, hem kaydetti: Hepsi yanmış, burası ceset dolu

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Hayvan Hakları Doğal Afetler Diyarbakır 3-sayfa Mardin Yaşam Hayvan Hakları Doğal Afetler 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (48)

İSKOÇYALI:

İster inanın ister inanmayın Türkiye'nin üzerinde Şeytani bir kötülük var, bu ülkeye kötülük hakim olmuş.

Yanıtla22594
şahabettin Ayyıldız:

İnsanlar ne yaparsa kendine yapar Allah kimsenin düşmanı değil iman edenlere de şeytan hiç bir halt edemez

33160
Vedat Tokgöz:

Kadınların yarı çıplak gezdiği, faiz ile zengin daha zengin fakirin daha fakir olduğu, haksızlıklığın, adaletsizliğin her yere sirayet ettiği, SMA'lı çocuğa yardım istenirken "babane doğurmasaydınız" denilen bir toplumda günde beş kere Allahu Ekber diye ezan okunuyor. Allah ile alay eder gibi. Allah kendisi ile alay edenlere böyle muamele eder. Her kesimine. Birine yangın verir, birine deprem, birine sel, toplu halde ekonomik darlık, terör, gasp, hırsızlık.

21147
Nuri Aga:

Yaw tahıl döküntüsü yansın tekrar bitmesin diye anız yakıyorlar. Bütün canlılar yanıyor. Rahmetli babam tüm anızı önce sular 1 hafta bekler anız bitim yeşillenince tarlayı sürerdi. Yakmazdı anızı börtü böcek ölür diye. Bunu Güneydoğuda çok yakarlar.

4146
Abdullah KARAMAN:

ne olduysa Mersindeki kazılarda bulunan ahit sandığı bulunduktan sonra oldu.

6319
Ejderha Dövmeli Herif:

Demekki doğru dine inanmıyorlar.

5711
Kutay Soysal:

ŞEYTAN FIRSAT BEKLEYEN İBLİSTİR İMANIN İTİKATIN BİTTİĞİ KALP DE YERİNİ ALIR

09
Salih Yüksel:

zina alkol dolandırıcılık ne aradan var bunu gören Allah sessiz mi kalir sandiniz

11
Emir Emir:

TARLASINDAKİ BİTKİSEL ATIKLARI YAKARAK YANGINI BAŞLATAN KİŞİDEN MADDİ KAYIPLARI TAHSİL EDERSENİZ BİRDAHA BUNU YAPMAZLAR.MADDİ KAYIPLARI DEVLET DEĞİL BUNA SEBEP OLAN KİŞİ ÖDESİN.YETER BU SÖMÜRÜ DÜZENİ DEĞİŞMELİ.SUÇ CEZASIZ KALMAMALI.

Yanıtla2292
Cesur:

Kesinlikle katılıyorum. İnsan oğlunun aç gözlülügünün sonucu.Yangın böyle büyümezseydi dahi o kadar canlı içinde barındırıyor.Anız yangınlarının çoğunu tarla sahipleri bilerek yakıyor malesef.Cezalar caydırıcı olmadığı sürece bunların sonu gelmez.

395
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title