Haberler

Aynı gün hayata gözlerini yuman 3 kardeşten geriye babalarıyla çektirdikleri kare kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da bariyerlere çarparak takla atıp hurdaya dönen otomobil en büyüğü 24 yaşında olan 3 kardeşe mezar oldu. Kardeşlerden geriye ise babalarıyla birlikte çektirdikleri fotoğraf kaldı.

Ankara'da Osman (24), Muhammet Raşit (18) ve Atilla Bostancı (17) kardeşler, içinde bulundukları otomobilin bariyerlere çarparak takla atması sonucu öldü. 3 kardeşten geriye, babalarıyla çektirdikleri fotoğraf kaldı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Ankara Çevre Yolu'nda Çubuk Bayındır Barajı mevkiinde meydana geldi. Çubuk yönüne giden Osman Bostancı yönetimindeki 06 DM 0640 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, bariyerlere çarparak takla attı. Araç hurdaya dönerken, Muhammet Raşit ve Atilla Bostancı kardeşler olay yerinde hayatını kaybetti.

Ankara'da otomobil bariyere çarptı: 3 kardeş öldü

AĞABEYDEN DE ACI HABER GELDİ

Ağır yaralanan ağabeyleri Osman ve kuzenleri Abdulbaki Bostancı da ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Osman Bostancı da doktorların müdahalesine rağmen hastanede yaşamını yitirdi.

Ankara'da otomobil bariyere çarptı: 3 kardeş öldü

GERİYE BİRLİKTE ÇEKTİRDİKLERİ FOTOĞRAF KALDI

Abdulbaki Bostancı'nın tedavisinin ise sürdüğü belirtildi. Bostancı kardeşlerin cenazeleri, bugün mezarlıkta yan yana toprağa verildi. 3 kardeşten geriye, bir süre önce babaları Ömer Bostancı ile çektirdikleri fotoğraf kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Çubuk Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (202)

He:

Kendini kabadayi sanan tiplere araba verirsen, hiz yapip oraya buraya carpip parcalanirlar iste

Yanıtla5426
Musto:

HE terbiyesiz insan Rahmet diler ne biliyosun kabadayı olduklarını

514
Musto:

TSSA atsana lan numaran ne ayak olduğumu gösterim delikanlıysan atarsın

83
Tssa:

Ne ayaksın oglum sen

47
Bilge Üret:

Hiç mi vicdanınız yok bu nasıl yorum 3 can gitmiş 3 cann

11
GÖZ DOKTORU ZİHNİ:

By mıstık mustoo. Gözlüklerin kaç numara..iyisimi bi doktora git sen.adamların duruşunu görmüyonmu.Texas gringolari gibi.

01
C.K:

çok biliyorsun değil mi ? sevdiklerinin gözünün önünden kayışlarını izlerken de umarım aynı cümleyi tekrar kurabilecek bir ağzın olur :D

00
Fhk:

İnsan değilsiniz merhametsiz vijdansizsiniz 3 genç gitti yazdığınızda bakın . İnşallah siz böyle bir acıyı yine de yaşamayın

00
dnr adn:

tiplerini beğenmedim. babanın yanında birinin elinde tesbih, ötekinin eli cepte. yolun yolcusu gibiler

Yanıtla3420
ibrahim:

Allah ana babaya büyük sabır versin evlat acısı en büyük acıdır.

Yanıtla943
Tüm 202 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title