Haberler

Genç kızları takip ederek sarkıntılık yapan şahıs, kamerayı görünce "Ailem var, yapma" dedi

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da iki üniversite öğrencisini otomobille takip edip taciz eden şüpheli, kameraya alındığını farkedince "Çok özür dilerim, yanlış anlaşıldım. Ailem var, yalvarıyorum yapma" demeye başladı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından şüpheli gözaltına alındı.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, B.S. ve Y.G. isimli 2 üniversite öğrencisi kafede oturdukları sırada karşılarında duran otomobil sürücüsünün kendilerine baktığını fark etti. Sürücünün bakışlarından rahatsız olan B.S. ve Y.G, kafeden ayrılarak okula doğru yürümeye başladı. Öğrenciler, otomobille yanlarına gelen ve bir süre kendilerini takip ederek konuşmaya çalışan sürücüyü cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Öğrenciler, araçla yanlarına gelen ve bir süre kendilerini takip ederek konuşmak istediğini söyleyen sürücüyü cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Sürücü, kameraya alındığını görünce "Çok özür dilerim, yanlış anlaşıldım. Ailem var, yalvarıyorum yapma" ifadelerini kullandı.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli İ.T.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri süren İ.T.'nin, gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Beypazarı Politika Otomobil Güvenlik 3-sayfa ankara Hukuk Suç Güvenlik Suç Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Halkçı:

Abla mı oldu lan telefonu görünce

Yanıtla131
adem alemdar:

sıkıntı ruh hastası Allah ıslah etsin

Yanıtla225
Fikriye:

Salak

Yanıtla120
Bozkurtlar Diriliyor:

Tavırlara bak. aynı Vefa. ipin altindada yürüyor üstundede..

Yanıtla69
Ahmet Çakır:

o.ç

Yanıtla19
Selim AYDOĞAN:

Ailesini de bunu da s2n

Yanıtla13
se Nefi:

Ülkemde suç işleyenler emniyetten ,ruhen hasta olanlar hastaneden tahliye edildikçe onlarda daha fazlasını yapıp insanları hayattan tahliye ediyorlar . .

Yanıtla03
Hüseyin ÜLKER:

nolduu erkekk bak hayatın 4.5 g toplamı 7 megapiksel

Yanıtla11
Enis EFE:

Adamın yaptığının savunulur yanı yok. Adamdan önceden söz almışsın...Ne diyecektin az önce diye diye... Adama özür diletip, bir de bunu sosyal medyada yayınlamak niye? Adama söz vermişsin özür dile yayınlamayacağım diye... Zaten dersini almıştır, sözünde durmayarak sen de hata yapmış olmadın mı?

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title