Haberler

Aniden yola fırlayan çocuğa otomobil çarptı! Kaza anı kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, aniden yola fırlayan çocuğa otomobil çarptı. Yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Ankara'da karşıdan karşıya geçmek isteyen bir çocuk, bir süre tereddüt ettikten sonra hızla koşmaya başladı. O sırada bir otomobil küçük çocuğa çarparak metrelerce savurdu.

ANİDEN YOLA FIRLADI

Kaza, saat 18.30 sıralarında Yenimahalle İlçesi Aşağı Yahyalar Mahallesi 994'üncü Cadde'de meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, aniden yola fırlayan bir erkek çocuğa çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle birkaç metre savrulan çocuk yaralandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans sevk edildi.

Çocuk, yaralı olarak çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza anı ise bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Yenimahalle Yenimahalle Otomobil 3-sayfa Ankara Ankara Gündem Yaşam Çocuk Kaza Kaza Kaza Gündem 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Kadir Tokay:

Çocuk bu, her şey beklenir. Ama o yaşta bir çocuğu yalnız başına dışarı salmak büyük hata. Anne Baba olmak kolay değil, büyük sorumluluk.

Yanıtla19
Dilek Usta:

Üzücü. Ama çocuk suçlu. Allah korumuş

Yanıtla19
Dilek Usta:

Sadece sola bakılmaz Öğretin çocuklara Araçların arkasından ve önünden geçilmez. Araba nasıl dursun hemen

01
MEHMET KELEŞ:

Çocuklara mutlaka yaya geçitlerinden geçmek gerektiği öğretilmeli. İki taraf için çok üzücü bir olay, Allah kazalardan, belalardan muhafaza eylesin.

Yanıtla09
Sultan Gül:

YUKARIYA YAZMIŞ Kİ BİRİ,ÇOCUK SUÇLU.İTHAM YALNIŞ BANA GÖRE ,ÇOCUKLARA SUÇLU DENİLMEMELİ HATALI DENİLEBİLİR. OLAYI SANİYE FARKIYLA GÖRENLERDENİM.KAMERA KAYITLARI BİZİM ŞİRKETE AİT ATAKAN TURİZM E.ÇOCUK ÇOK KÜÇÜKTÜ BİZDE ÇOK KORKTUK ,ARAÇ SAHİBİ DE CİDDİ PANİK YAPTI ODA ÇOK KÖTÜYDÜ.RABBİM KORUDU ÇOK ŞÜKÜR.ZATEN BİZİM O YOLDA AŞIRI BİR TRAFİK VAR,KEŞKE KASİS KONULSA.BU ARADA AMBULANS 20 DK DA GELDİ.ÇOCUĞA VE AİLESİNE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.ARAÇ SAHİBİNE DE TABİKİ.

Yanıtla25
Hatip Kaya:

Eyy araç sürücüleri “Şehir içi yolda çocuğa çarpmayacaksın, çarpsan bile öldürmeyeceksin. tabakhaneye bir şey yetiştirir gibi araba sürmeyeceksin.”

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title