Haberler

Ankara TUSAŞ'taki patlama anı kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısındaki patlamanın ardından, silah sesleri duyuldu. Çalışanlar sığanaklara gönderilirken patlama anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Tusaş'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

PATLAMA ANININ GÖRÜNTÜSÜ

Güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği olayın yankıları sürerken patlama anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Haberler.com Özel Kahramankazan Teknoloji 3-sayfa Ankara Ankara Güncel TUSAŞ TUSAŞ Haberler.com Özel 3.Sayfa Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

JokerAllame:

dun apo gelsin dediniz ben artık hiç bir şeyi ciddiye almıyorum. şu olanda umrumda bile değil

Yanıtla1922
Nilay Doruk:

Devlet bahçeli gülüyordur hoşuna gitmiştir

Yanıtla1219
Güray Rıfatoğlu:

PKK barış istermi arkadaş neyden beslencek sonra

Yanıtla121
Abdullah KARAMAN:

Barışı istemeyenler yaptı (ABD, İsrail, İngiltere)

Yanıtla413
Murat Kara:

simdi çıkıp diyeceklerdi bu barışı baltalayqnlardir bunlar 40 yıldır aynıdır bebek kanı dokenlerdir meclise çağırdılar bunlardır

Yanıtla010
Merxas:

oyuna gelmeyin barış çığlıklar içinde sayın Öcalan açıklamasını bekleyin.

Yanıtla53
Murat Kara:

bunların sebebi dünkü aciklmqlardir

Yanıtla06
Murat Kara:

umarım kazadır

Yanıtla03
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title