Haberler

Anne bir sır mı saklıyor? İfadesinde çarpıcı detaylar var

Güncelleme:
Abone Ol

Narin cinayetinde tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen anne Yüksel Güran'ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Anne Güran'ın ifadesinde 'Cinayetle ilgili şüphelendiğim biri yok' dediği öğrenildi. İfadede en dikkat çeken detay ise Yüksel Güran'ın tutuklu amca Salim Güran'dan şüphelenmediğini söylemesi ancak son sözleri sorulunca 'Salim'in neden kızıma zarar verdiğini bilmiyorum, Salim'in bize neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum' demesi oldu.

Diyarbakır'da Narin cinayeti soruşturmasında sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 22 şüphelinin 1 cumhuriyet başsavcı vekili ve 3 cumhuriyet savcısı tarafından ifade işlemleri tamamlandı. Sorgunun ardından aralarında anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran'ın olduğu 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Narin'in babası Arif Güran'ın da aralarında bulunduğu 13 kişi ise serbest bırakıldı. Narin Güran soruşturmasında tutuklanan itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadelerinin ardından anne Yüksel Güran'ın ifadesi bekleniyordu. Bahtiyar, anne Güran ile Salim Güran'ın arasında yasak aşk olduğunu iddia etmişti.

Anne bir sır mı saklıyor? İfadesinde çarpıcı detaylar var

ANNE: ŞÜPHELENDİĞİM KİMSE YOK

Gözaltında bulunan şüphelilerden anne Yüksel Güran savcılık sorgusunda cinayet iddialarını reddetti ve Narin'in öldürülmesiyle ilgili şüphelendiği birinin olmadığını söyledi. Soğukkanlı ve sakin tavırları ile dikkat çeken anne Yüksel Güran hakkındaki iddiaları reddetti. Anne Güran kendisine yönetilen birçok soruya "Bilmiyorum, haberim yok, görmedim" şeklinde yanıt verdi. Anne Yüksel Güran'a, amca Salim Güran ile yasak aşk yaşadığı sorusu da yöneltildi. İddiaları kabul etmeyen anne Güran "Kesinlikle yok. Bu iddialardan utanç duyuyorum. Narin'i kim öldürmüşse Allah belasını versin" dedi. Anne Güran, "Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldü?" sorusu üzerine ise "Hayır, öyle bir şey kesinlikle yok" dedi. Savcının anne Yüksel Güran'a, amca Salim Güran ile evlilik öncesi de gönül ilişkisi yaşayıp yaşamadığını da sorduğu öğrenildi. Anne Güran bu soruya 'Hayır' şeklinde yanıt verdi. Öte yandan anne Güran'ın soruların bazı sorulara "Uyuyordum, bilmiyorum" şeklinde yanıt vermesi dikkat çekti.

Anne bir sır mı saklıyor? İfadesinde çarpıcı detaylar var

AMCAYI NEDEN 3 KEZ ARADI?

Savcı, Narin'in kaybolduğu ve son kez görüldüğü 21 Ağustos'ta saat 15.15'ten sonra, amcayı 3 kez neden aradığını sorması üzerine anne Yüksel Güran, "Bir kez yanlışlıkla aradım, başka da kendisini aramadım" şeklinde yanıt verdi. Anne Güran, tutuklu amca Salim Güran ile yine tutuklu itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın arasının çok iyi olduğunu söyledi. "Sürekli birlikte bir yerlere gidiyorlardı. Bizim de aile olarak kimseyle bir husumetimiz yoktur. Narin'i kimin kaçırdığını, kimin öldürdüğünü bilmiyorum" dedi.

Anne bir sır mı saklıyor? İfadesinde çarpıcı detaylar var

NARİN'İN KAYBOLDUĞUNU EŞİNE NEDEN HABER VERMEDİ?

Anne Yüksel Güran ifadesinde ayrıca şunları söyledi: Narin kaybolduğu gün eşim Arif'i aramadım çünkü Batman'dan döndüğünü ve yolda olduğunu biliyordum. O an kaza yapar diye aramadım. Hatta eşim Narin'in kaybolduğunu köyden birinden öğrenince ona haber vermediğim için bana kızdı. Kızım Narin amca Salim Güran'ın aracına hiç yalnız binmedi.

Anne bir sır mı saklıyor? İfadesinde çarpıcı detaylar var

BAZI SORU VE CEVAPLAR ŞÖYLE:

Savcı: Salim ile evlenmeden önce gönül ilişkiniz var mı?

Anne Yüksel Güran: Arif ile evlenmeden önce, Salim'in başka bir kadınla nişanlandı. Benim mutlu bir ailem var.

Savcı: Olay günü 15:15 civarında Salim ile bir arada mıydınız?

Anne Yüksel Güran: Hayır değildim, Salim', dinamoyu çalıştırmaya gittiğimde gördük bir araya gelmedik.

Savcı: Narin amcayla olan bir durumunuzu mu gördü?

Anne Yüksel Güran: Ben kesinlikle Narin'i görmedim. Benim bu adamla herhangi bir ilişkim olamaz.

Anne bir sır mı saklıyor? İfadesinde çarpıcı detaylar var

KIZININ ÖLÜMÜYLE İLGİLİ "KİMSEDEN ŞÜPHEM YOK" DEDİ

Anne Yüksel Güran'ın savcılık ifadesinde Narin'in ölümüyle ilgili kimseyi işaret etmediği ve kimseden şüphelenmediğini söylediği öğrenildi. Anne Güran'ın bu soruya "Cinayetle ilgili şüphelendiğim kimse yok" dediği ifade edildi.

"SALİM'İN BİZE NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPTIĞINI BİLMİYORUM"

Anne Güran'ın ifadesinin başında kimseden şüphelenmediğini söylemesine rağmen savcının 'Eklemek istediğin başka bir şey var mı?' diye sorması üzerine "İfademe başka ekleyebileceğim bir şey yoktur. Salim'in neden kızıma zarar verdiğini bilmiyorum, Salim'in bize neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum" demesi dikkat çeken bir detay.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3-sayfa Cinayet Hukuk Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Mehmet Karagöz:

Bu olay sayesinde doğudakilerin nasıl organize olduğunu nasıl tek bir ağızdan konuştuklarını,ser de sır da vermediklerini gördünüz mü.???? Ve hatta pkk konusunda Askerimize de aynı şekilde davranmış olduklarını düşünüyorum. Görmedim bilmiyorum hatırlamıyorum uyuyordum duymadım vs vs vs..

Yanıtla49194
sabri demircan:

Anne heb ağlıyor ama yaş yok o senin canın deyilmi neden böyle rahatsin

Yanıtla8179
Ay Güneş:

Kendi öz kızı öldürmüşler kimseye şüphe yok şikayet yok bildiği köy oturduğu köyde nasıl olur böyle bişi ya imkansız şeylerdir bu kadın Zalimdir kendi suçu var ölümle Devlet bunları zindana atmalıdır Ağır ceza verilmelidir

028
man over:

Çok iyi ağız birliği yapmışlar.Tutuklama süreleri uzarsa çözülmeler başlar. Gerekirse 1 kişi itiraf edene kadar bütün köyü içeri alsınlar.

Yanıtla7109
sabri demircan:

gözünden yaş çıkmayan anne

Yanıtla5104
Thranduil:

Her insan aynı değil. Babası vefat ettiğinde amcaoğlum 1 gram gözyaşı dökmedi ama ne kadar sevdiğini de biliyordum babasını. Belkide şoktan başka şeyden. Devlet resmi olarak suçunu kanıtlamadığı halde herkes masumdur. Herkes birilerini karalamaya meraklı.

Yanıtla2543
Dilek Usta:

Yapacağın son görev doğru yu anlatmak.

Yanıtla347
aydın şenol:

1 AYDIR 200 NÜFÜSLÜ MEZRA VE CİNAYET TÜRKİYEYİ KİLTLEDİ TÜRKİYENİN BAŞKA Bİ GÜNDEMİ KALMADI BİRİLERİ ÇOK SEVİNİYOR BU SANAL GÜNDEM SAYESİNDE

Yanıtla1510
gaddar kerim:

mevzu bence cok acik, amca ile yengesinin iliskisi vardi ve narin bunu biliyordu, narinin babasinin koye donecegi gun cocugun oldurulmesi sizce tesadufmu? belliki babasina olan biteni anlatmasindan korkmuslar ve oldurmusler ama bence annenin cocugun olumuyle bir ilgisi yok, bence narinin iliskilerini bildigini annesi bilmiyor sadece amca biliyordu

Yanıtla614
nuri Tv:

Ben bu cinayette ne yasak aşk nede alacak verecek olayi olduğunu düşünmüyorum. kanıtlar amca katil gösteriyor ama amca Psikolojik sadist bir karaktere sahip olabilir. sırf zevk uğruna bile öldürmüş olabilir. Olan zavallı yavruya oldu...

Yanıtla115
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title