Haberler

Tek cümlesi yetti! 17 yaşındaki genç, ağabeyini 7 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'da 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi, "Bu kadını öldüreceğim" diyerek annesini darbeden ağabeyini 7 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan lise öğrencisi T.S. adliyeye sevk edildi.

Atakum ilçesinin İstiklal Mahallesi'nde dün 17 yaşındaki T.S., evlerinde annesi Gülhatun S.'yi (56) yumruklayan ağabeyi Ali Kenan S.'nin (31) "Bu kadını öldüreceğim" diye bağırdığını duyunca, annesinin feryadı üzerine eline bıçak alıp yardımına koştu.

ABİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Bu sırada ağabeyinin annesini yumrukladığını gören lise son sınıf öğrencisi T.S., annesini kurtarmak için ağabeyine bıçakla saldırdı. 7 yerinden bıçaklanan Ali Kenan S., ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Ali Kenan S., ameliyata alındı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Anne Gülhatun S. ise darp sonucu kafasından yaralandı.

Tek cümlesi yetti! 17 yaşındaki genç, ağabeyini 7 yerinden bıçaklayarak öldürdü

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

T.S., polis tarafından gözaltına alınıp Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan lise öğrencisi T.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Ali Kenan S.'nin uyuşturucu, kasten yaralama ve çeşitli suçlardan 12 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Çocuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

ALİ YAZAR:

hakimde az bi vicdan varsa beraat verir.12 suç kaydı olan birinin karşısında hakim savcı okadını koruyamamış...ya devlet başa kuzgun leşe

Yanıtla16518
mahalle sakini:

Çocuğu niye tutukladınız abisinin cinayet işlemesine canını ortaya koyup engel olarak annesini kurtardığı için mi ? Yanlış yaptıysa ne yapması gerekiyordu abisiyle beraber annesini mi bıçaklasaydı ? Çocuğu niye tutukladınız ?

Yanıtla5106
MUTLU MESUT:

Yazık.. Bir evlat yetiştirmek en zor zanaat...

Yanıtla185
sem sem:

ne yapsın psikopat aileye dert olan bir abi kimbilir ne kadar canlarına tak ettirdiki iş bu noktaya geldi 56 yaşındaki kadına yumruklarla saldırdı kim olsa annesinin böyle dayak yemesine dayanamaz ve muhtemelen bu ilk değildir çocuk inşallah ceza almaz agır tahrik var

Yanıtla00
Murat Vural:

Artık gençleri koruyan Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin uyuşturucu satıcılarını öldürenlere en az 1 adet cumhuriyet altınıyla ödüllendirme şu gerekiyor . Süleyman Soylu okulların önündeki tüm uyuşturucu satıcılarının ayaklarını kırın diyorsa ... Olabilir ...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title