Haberler

Baba- oğul 3 kişiyi art arda bıçakladı: 1 kişi sokak ortasında can verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Alanya'da çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Baba ve oğlu tarafından bıçaklanan 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri şüpheli baba ve oğlunu gözaltına aldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde baba ile oğul bıçaklı kavgaya karıştı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kavganın çıktığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

TARTIŞTIKLARI KİŞİLERİ TEK TEK BIÇAKLADILAR

Olay, saat 19.00 sıralarında Tosmur Mahallesi'nde meydana geldi. H.P. ve oğlu H.P. ile Mehmet Taşer, kardeşi Hüseyin Taşer ve Abdullah Solmaz arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın ardından Mehmet Taşer, Hüseyin Taşer ve Abdullah Solmaz vücutlarının farklı yerlerinden bıçaklandı.

EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Olayı gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

VATANDAŞLAR HAYATA TUTUNDURMAYA ÇALIŞTI

Sağlık ekipleri gelene kadar çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koşarak onları hayatta tutmaya çalıştı. Sokak ortasında yaralılara ilk müdahaleleri yapıldı.

BIÇAKLANAN ADAM HASTANEDE CAN VERDİ

Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralılara ambulanslarla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı ancak Mehmet Taşer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi. H.P. ve oğlu ise polis tarafından gözaltına alındı. Olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Güvenlik 3-sayfa Antalya Antalya Tosmur Alanya Alanya Kavga Kavga Hukuk Polis Yaşam Baba Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Ömer Can:

güzel ülkem teksasa döndü çok yazık

Yanıtla15209
İzmarit:

Suçlu hükümet dimi. Kaç para alıyosun marko, böyle haber sitelerinde sürekl her haberin altına hükümet suçlayıcı yorumlar yaparak.

9024
Muzaffer Akın:

izmarit kim suçlu koltukta kim varsa o neden yasaları agirlastirmiyorlar cezalar neden caydırıcı değil

450
Ekl Erk:

Doğru, suç oranları artıyorsa sorumlusu hülikümetr. Neden gasp olayları azaldı neden bonzai azaldı çünkü üzerine gidildi ağırlaştırıldı. Ama öyle bir duruma geldik ki artık cezaevine girene madalya takacaklar yaw sen ne yaptında buraya düştün diye. İstedigini yap cezaevine girmek yok kalktı, muhtemelen adli kontrol şartıyla salıverme moda oldu.

121
ekolojixx a:

Kekoları turistik bölgelere almamalılar Dogulu terör yanlılarını işe alıyorlar turistik bölgelerde böyle oluyor

Yanıtla43159
Zor Hayat:

Katiller sadece doğudan mı çıkıyor?

4574
sezgin sucin:

boş konuşma kero adana samsunu unuttun galiba hergün adama adam öldürme samsun bir birlerinin eşiyle yakalnma gerci siz rahatsınız size her yer trabzon

819
sinan çayırcı:

Sezgin kendini savunacağım diye herkesi aynı kefeye koyma . Belki senin için farketmşyordur kerrro .

36
Ütopik Yorumcu:

çınara katılıyorum sokakta çantamla geziyorum belimde olmasa bile çantamda emanet var devir artık öyle bir devir odluki emanetsiz dışarı çıkmayacaksın

Yanıtla5261
Cevdet Taşkın:

NE OLURSA OLSUN BUNLARIN KATLİ VACİPTİR

Yanıtla3103
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title