Haberler

Sokak köpeği, kendisine mama veren küçük çocuğa saldırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da sokak köpeği, kendisini beslemek için yanına gelen çocuğa saldırıp elini ısırdı. Elini güçlükle köpeğin ağzından kurtaran çocuk acı içerisinde kaçarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya'da sokak köpeği, kendisine mama vermeye çalışan küçük çocuğun elini ısırdı. Elini güçlükle kurtaran küçük çocuk can havliyle kaçarken, o anları güvenlik kamerası kaydetti.

Sokak köpeği, kendisine mama veren küçük çocuğa saldırdı

MAMA VERDİĞİ KÖPEK ISIRDI

Sosyal medyada paylaşılan ve Antalya'nın Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi'nde 15 Temmuz'da yaşandığı belirtilen görüntülerde, ismi henüz öğrenilemeyen 12-13 yaşlarındaki bir çocuğun, sokak köpeğinin yanına gelerek ona bir poşet dolusu mama verdiği görüldü. Elini uzattığı köpek bir anda saldırarak çocuğun elini ısırdı. Köpeğin ağzından elini güçlükle kurtaran çocuk, o sırada olay yerinden geçen başka bir vatandaşın yanına doğru acı içerisinde kaçtı.

Sokak köpeği, kendisine mama veren küçük çocuğa saldırdı

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, çocuğun köpeğe mama verdiği, bir süre sonra yine köpeğe yemesi için işaret ettiği, daha sonra ise oturur vaziyette bulunan köpeğin el uzatılmasıyla birlikte saldırdığı anlar yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Hayvan Hakları Sokak Köpeği Güvenlik Antalya 3-sayfa Güncel Yaşam Çocuk Kepez Hayvan Hakları Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Köfteci Jardel:

Başıboş köpeklere tapan insanlar olduğu sürece bu ülkeden hiçbir şey olmaz.

Yanıtla17191
Güven önemlş:

git köfte yap. hayvan sevmeyen insanda sevmez. sevgi merhamet aynı duygudur

10118
hakan yavuz:

Güven önemiş hayvan saldırı haberlerinin altına gıcık gıcık şeyler yazıyorsun seni takip ediyorum kulağını aç dinle! İnsan yaratılmış bir en üstün varlıktır! İnsanı sevmeyen hiç bir şeyi sevemez hayvanı öne koyan bir anlayış ruh tedavisi almalıdır anladın mı?

121
İsmimi ne yapacaksın:

Mamayı verdikten sonra kenara çekilin ve mamaya dokunmayın. Hayvan mamasını kıskanıyor.

Yanıtla9121
sinan çayırcı:

Gel mama vereyim .

1455
Güven önemlş:

sinoşa salam verin

10
Gani Ömür:

Beni uyutun diyenler burdamı

Yanıtla11100
Savaş Yıldız:

uyu lütfen

11
Teymur:

30milyon sahipsiZ Sokak köpeğinden bahsediliyor siz şakamısınız o kadar çok seviyorsanız sokağa atacağınıza evinizde bahçenizde bakın tabi iş o ratteye geldimi 1tl yi hesap edersiniz mama aşı vs parasını.bu yasa sizin gb yaygara koparıp sokağa hayvan atanlara ağır cezalarla geliyor işinize gelmedi tabi

Yanıtla374
ilker Akil:

Köpekler yemeğini kıskanır.

Yanıtla4212
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title