Haberler

Antalya'da Sürücüsü Belirlenemeyen Otomobil Yavru Kediyi Ezdi

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Kepez ilçesinde sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, yol ortasına çıkan yavru bir kediyi ezdikten sonra yoluna devam etti. Olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Antalya'da sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, yavru kediyi ezdikten sonra yoluna devam etti. O anları güvenlik kamerası saniye saniye görüntüledi.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Menderes Mahallesi Çağlayan Sokak üzerinde meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, yol ortasına çıkan yavru bir kediyi ezdikten sonra yoluna devam etti. Sürücü hiç şey olmamış gibi yoluna devam ederken, talihsiz kedi bir süre yerde kıvrandıktan sonra telef oldu. Yaşananları güvenlik kamerası saniye saniye görüntüledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Trafik Kazaları Hayvan Hakları Güvenlik Otomobil 3-sayfa antalya Güncel Kepez kedi Hayvan Hakları Güvenlik Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title