Haberler

Antalya'da Tekneden Düşen ATSO ve OSB Başkanı Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Kemer ilçesinde tekneden inerken suya düşen ve motor pervanesinin çarpması sonucu ağır yaralanan ATSO ve OSB Başkanı Ali Bahar, hastanede hayatını kaybetti. Olayın detayları ve yaşananlar haberde yer alıyor.

Antalya'nın Kemer ilçesinde tekneden inerken suya düşen ve motor pervanesinin çarpması sonucu ağır yaralanan ATSO ve OSB Başkanı Ali Bahar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen olayda Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Ali Bahar, kendisine ait "Alber" isimli teknesinden indiği sırada suya düşmesi sonucunda motorun pervanesine çarparak ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Kemer'deki özel bir hastaneye kaldırılan ve uzuv kaybı olduğu öğrenilen Bahar, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Ali Bahar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bahar'ın yakınları ve Antalya Valisi Hulusi Şahin'in hastanede olduğu öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ali Bahar 3-sayfa Antalya Güncel Kemer OSB 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title