Haberler

Antalya'da tur midibüsü kaza yaptı, çok sayıda turist yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tatillerini tamamlayarak ülkelerine dönmek üzere olan çok sayıda yabancı turist yaralandı. Kazada midibüs beton direğe çarptı ve hurdaya döndü.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tur midibüsünün beton direğe çarpması sonucu meydana gelen kazada çok sayıda turist yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tatillerini tamamlayarak ülkelerine dönmek üzere olan çok sayıda yabancı turist yaralandı. Sabah erken saatlerde meydana gelen trafik kazasında Alanya'da bulunan otellerden aldığı Rus ve Belerus uyruklu turistleri Antalya Havalimanı'na götürmek üzere yola çıkan midibüs Manavgat Çevreyolu Demokrasi Köprülü Kavşağı girişinde kaza yaptı.

Çok sayıda turist yaralandı

Köprülü kavşak girişinde bulunan beton direğe çarpan midibüs çarpmanın şiddetiyle yan yola savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, çarpışmanın şiddetiyle midibüs hurdaya döndü. Midibüs sürücüsü de dahil çok sayıda yabancı turistin yaralandığı kazada yaralılar 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Öte yandan polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya trafik turist Acil Durum Turizm 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkezi atama ne zaman? KPSS-2024/1 tercih kılavuzu! KPSS/1 tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kaç yaşında, nereli? Servet Yardımcı'nın hayatı ve kariyeri TRT SPOR YAYIN AKIŞI: TRT Spor'da bugün hangi maçlar var? 11 Temmuz TRT Spor maçları! Gaga Bulut neden gözaltına alındı, ne oldu? Gaga Bulut kimdir? HAZİRAN 2024 ABD ENFLASYON KARARI | Haziran ayı için ABD enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? ÖSYM YKS (TYT, ATY, YDT) üniversite sınavı sonuç sorguma ekranı (sonuc.osym.gov.tr) HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ | Nem oranı yüzde kaç? 11 Temmuz hava durumu raporu! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı kaç derece? 3. DÖNEM AÇIK LİSE (AÖL) SINAVLARI NE ZAMAN? AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? KPSS DHBT başvurusu ne zaman? DHBT sınavı hangi tarihte, nasıl başvurulur? Emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? Toplantı ne zaman? Emekli maaşı ne kadar olacak? Immobile kimdir? Ciro Immobile kaç yaşında, nereli? Dünya Güzellerim Tatilde 2. Bölüm izle | Dünya Güzellerim Tatilde hangi kanalda, saat kaçta? Engin Polat ile Dilan Polat kaç yıl hapis cezası alacak? Polat davasında son durum nedir? 11 TEMMUZ PERŞEMBE HAVA DURUMU | Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hangi iller için yağış uyarısı verdi? Wanda Nara ve Icardi ayrıldı mı? Wanda Nara ve Icardi neden ayrıldı, ne zaman boşanacaklar?
1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title