Haberler

Çorba Siparişi Vermemesinden Şüphelenen Komşular, 71'lik Dedeyi Evinde Ölü Buldu

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da her sabah komşularına çorba siparişi veren 71 yaşındaki dededen o gün ses çıkmayınca, komşuları kontrole gitti. Yaşlı adam, oturma odasındaki koltukta ölü bulundu.

Antalya'da her sabah komşularına çorba siparişi veren yaşlı adam, bu sabah evine giren komşuları tarafından evinde ölü bulundu.

ÇORBA GELMEYİNCE ŞÜPHELENDİLER

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2310 Sokak'taki bir apartmanın 4. katında yaşayan emekli 71 yaşındaki Necati Hakan'ın, her sabah apartman yöneticisi ve komşulara sipariş verdiği çorbayı istememesinden şüphelenen komşular, eve girdi.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Yaşlı adamı oturma odasındaki koltukta hareketsiz şekilde gören apartman sakinleri durumu 122 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri Hakan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri ise şahsın evinde araştırma yapıp komşularının ifadesine başvurdu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Eşinden daha önce ayrıldığı öğrenilen 2 çocuk babası yaşlı adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Necati Hakan Muratpaşa Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

NE ACI BİR GERÇEK!YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN!''İNSAN 3-5 DAMLA KAN, IRMAK 3-5 DAMLA SU. ÖYLE BİR HAYATA ÇATTIK Kİ HAYATA KURMUŞ PUSU. GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN GEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK SİZ!HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK? EY YÜCE YARATANIMIZ BİZLERİ KİMSENİN ELİNE KOYMA BİZİM SAHİBİMİZ SENSİZ. KENDİNDEN BAŞKASINA BİZLERİ MUHTAÇ ETME!SEN BİZİM RABBİMİZ SEN BİZİM MEVLAMIZSIN SEN RAHMAN VE RAHİM YÜCELERİN EN YÜCESİ MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİSİN BİZLERE ACI MERHAMET ET BİZLERİ KORKUTMA!AMİİİ

Yanıtla04
HALİM:

Aile nin ve komşuluğun ne kadar önemli olduğunu Cenabı Allah Kuranda belirtiyor Allahın emirlerine uymadığımız müddetçe sonumuz hüsrandır. Gerek aile içerisinde gerekse Olduğumuz ortamda Samimi çıkarsız Karşılık beklemedin birlik olalım birbirimizi Allah için sevelim. Bunları yaptığımız zaman yalnız kalmayız yalnız ölmeyiz

Yanıtla03
Dört Dörtlük:

ANKARA ABİDİNPAŞA SULARI NEDEN PASLI YÜZ YIKANMIYOR

Yanıtla20
Seyit yildiz:

Ne aci bir olum ailenden ayri cocuklardan ayri ne ariyani ne sorani olmus yillarca calis capala aile icinde torulariyla gecirmesi gerekirken yasliligini terk edilmis kaderine birakilmis sozu belirli yerden sonra gecmez olmus yaslilik nedeniyle ne gelir elden kader deyip apartmanin dorduncu katinda koltukda dunyasina gozlerini kapamis allah rahmet eylesin

Yanıtla00
AYNEN:

galiba ben de . . .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title