Haberler

Tatile gelen aileye hırsızlık şoku! Bir anlık dalgınlık 100 bin liralarına mal oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'dan İstanbul'a tatile gelen Akkaya ailesi, otelde kaldıkları sırada hırsızlık mağduru oldu. Ailenin eşyalarını araçlarına yerleştirdikleri sırada hırsız, otomobildeki çanta ve telefonu çaldı. Aile üyesi kadın, cep telefonuna gelen online alışveriş onay bildirimleriyle neye uğradığını şaşırdı. Çalınan eşyaların toplam değerinin yaklaşık 100 bin TL olduğunu söyleyen aile, polise giderek şikayetçi oldu.

Antalya'dan İstanbul'a tatile gelen Akkaya ailesi, Şişli'de kaldıkları otelden ayrılıp eşyaları araçlarına yerleştirdikleri sırada hırsızın hedefi oldu. Ailenin bir anlık dalgınlığından faydalanan şüpheli, otomobildeki çanta ve telefonu çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

TELEFONUNA ALIŞVERİŞ BİLDİRİMLERİ GELMEYE BAŞLADI

Olay, Pazar günü saat 12.45 sıralarında Şişli'deki Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Antalya'dan İstanbul'a tatile gelen Nazire Akkaya ve ailesi, Şişli'de kaldıkları otelden çıktı. Eşyalarını otomobilin bagajına yerleştiren aile, bir anlık dalgınlıklarından yararlanan hırsızın hedefi oldu.

Tatile gelen aileye hırsızlık şoku! Bir anlık dalgınlık 100 bin liralarına mal oldu

Akkaya ailesi eşyalarını bagaja yerleştirirken otomobile yaklaşan şüpheli, ön kapıdan otomobil içerisindeki çanta ve cep telefonunu çalarak kaçtı. Yaklaşık 10 dakika sonra telefon ve çantanın otomobilde olmadığını fark eden Nazire Akkaya, polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. Akkaya'nın cep telefonuna bir süre sonra online alışveriş onay bildirimleri gelmeye başladı.

Tatile gelen aileye hırsızlık şoku! Bir anlık dalgınlık 100 bin liralarına mal oldu

"HERŞEY ÇANTAMDAYDI, PARASIZ KALDIK"

Nazire Akkaya, "Biz Antalya'dan geldik misafir olarak .Otele yerleştik. Beş gündür buradayız, 6. gün gitmeye karar verdik. Otelden eşyalarımızı getirdik, bagajımıza yerleştirirken, kızımın telefonu ve benim çantam aracın içerisinde ön taraftaydı. Biz eşyalarımızı bagaja yerleştirirken, o sırada hırsız gelip aracın ön kapısını açarak çocuğumun telefonunu ve içerisinde özel eşyalarımız olan çantamızı alıyor. Çocuklarla beraber çay içmeye parka doğru yöneldik. Çocuk telefonun ve çantanın olmadığını fark etti. Biz de polisi aradık, polis ekibi geldi, gelen ekipler baktılar. Daha sonra biz karşı taraftaki güvenlik kameraları için esnafa sorduk, daha sonra kameraları inceledik. Hırsızlık olduğunu güvenlik kameralarından fark ettik. Çantamda ehliyetim, kimliğim, özel eşyalarım, kızımın telefonu ve tüm kredi kartlarım gitti. Şu an parasızız burada, hemen hemen 100 bin lira değerindeydiler" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hırsızlık Güvenlik İstanbul İstanbul Otomobil Antalya Antalya 3-sayfa Yaşam Hukuk Polis Şişli Güvenlik Antalya İstanbul Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

OYUN Park:

Kısa zamanda bulur bizim Polisimiz fakat hırsızı hapse atmaz kanunlarımız... !

Yanıtla2204
YalancıSavar:

kanunlarımız değil. İtalya ve Almanya dan kopyalanan kanunlar. Laik batılı olacaz diye kopyalanan kanunlar.

67
Huseyin Gulbahce:

Sen öyle zannet

31
Serdar Bilinen:

hırsızlar asılmadığı sürece hırsızlık bir meslek haline geldi....

Yanıtla0156
MASUMANE3438:

yakalandığında göreceğiz kaç sabıkası var ve buna rağmen dışarda geziyor ve yakalansa bile yine salinacak kendi tedbirinizi kendiniz alın kimseye güvenmeyin adalete hiç güvenmeyin....

Yanıtla199
Duyarlı Vatandaş:

körmüsün be abla

Yanıtla636
ARSLANOĞLU Hakan:

O bölgedeki hırsızlar serengeti nehrinde ceylan bekleyen timsahlar gibidir. Düşeni hiç affetmezler.

Yanıtla056
sade vatandaş:

cep telefonlarına uygulama yükleyip internet bankacılığını kullananlar eninde sonunda bir gaflet anında patates gibi soyulmağa mahkümdurlar ben keredi kartını bile internetten kullandıktan sonra alışverişe kapatıyorum paranıza değerli eşyalarınıza sahip olun bakın devleti yönetenler bile aşırı yüksek vergilerle halinizi hatırınızı sormak için sıraya girmiş

Yanıtla032
oğuz şengül:

daha iyisi var kredi kartını komple kapat hiç açma internet bankacılığından dijital kart oluşturabiliyorsun istediğin kadar para atıyorsun istediğin gün kadar o para dijital kartında aktif kalıyor 1 gün 5 gün 2 hafta bittikce harcayabileceğin kadar yüklersin internet üzeri öyle alışveriş en iyisi en güvenlisi.

10
ali soysal:

BU AŞALIĞA NEFES HAKKIİ VEREN ÇÜRÜMÜŞ KANUN YASA VE YETKİSİZ YETKİLİ OLAN SAVCI HAKİMLERE YAZIKLAR OLSUN

Yanıtla225
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title