Haberler

Yaşlı adam, apartman boşluğunda boğazı kesilmiş halde bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'da 70 yaşındaki yaşlı adam, oturduğu apartmanda kanlar içinde bulundu. Başka bir apartman sakinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, yaşlı adamın boğazına aldığı 2 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi.

Ereğli ilçesindeki Boyacı Ali Mahallesi Anıt Caddesi'ndeki Sezdi Apartmanı'nda oturanlar, bugün saat 08.00 sıralarında yerde kanlar içerisinde bir erkek cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KIRIK BİR BIÇAK BULUNDU

Cansız bedeni bulunan kişinin aynı apartmanda oturan Ali İhsan Satık(70) olduğu belirlendi. Apartman ve olay yerinde yapılan incelemelerde, olayda kullanıldığı tahmin edilen kırık bir bıçak ile kan izlerini rastlandı.

Apartmanın boşluğunda boğazı kesilerek öldürüldü

BOĞAZINA ALDIĞI 2 BIÇAK DARBESİ

Ali İhsan Satık'ın boğazına aldığı 2 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlenirken, cansız bedeni otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis cinayeti işleyen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ereğli Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Tarik:

Ulkenin yuzde 99 musluman bu kadar sucu geriye kalan yuzde bir yapiyor.dimi

Yanıtla715
abidin:

ne alaka lan, senin hizmet ettğin israilde suç oranı yüzde sıfırmı sanıyon.

64
Abc:

Aramizda dolanan her 5 kisiden 3u katil artik. Ya bicak ya silah ya bogma teli ipi herneyse. Bu ne siddet bu celal noluyo bizim insanlarimiza arkadas

Yanıtla016
adil:

Muassır medeniyet seviyesi işte dinden kurtuldunuz neden sevinmiyorsunuz ?

52
okan:

evet dogru söylüyorusun cünkü yasa yok iceri girip paşalar gbi bakılıyor ve hemen cıkıyor ver kardeşim idam bak bakalım bidaha bu tarz olaylar bukadar sık olucak mı bu devletin eleştirdigin tek yönü ceza ceza

Yanıtla010
Xxx:

Ani öfke ve patlamaların temelinde şeker hastaligin çok büyük etkisi var.modern hayatın dayadığı yaşam tarzı ve beslenme büyük rol oynuyor.

Yanıtla44
anti arap:

Tabiiki simdilik bilmiyoruz Katili veya katilleri , ama bu caniler Türk , ve Insan olamaz ! Bekleyelim..

Yanıtla33
Erhan:

Katili uzakta aramayın yabancı biri gelip de o işi orda yapmaz, en yakın komşusundan başlayın oğluna kadar elbet çıkar biri

Yanıtla05
FATİH:

gasp eden bıçaklayanlar serbest kalıyor yasalar pek bişe yapmıyor

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title