Haberler

Arabada ilişkiye giren çift, yanlışlıkla vites koluna çarpınca araba nehre uçtu

Güncelleme:
Abone Ol

Philadelphia'da bir çift, gece yarısı 2020 model bir Range Rover içinde yaşadıkları romantik anlar sırasında beklenmedik bir olayla karşılaştı. Arka koltukta ilişkiye giren çift, yanlışlıkla vitese dokundu ve araç Schuylkill Nehri'ne yuvarlandı. 16 Ağustos Çarşamba sabahı 04:15'te, Philadelphia Belediye Binası'ndan 3 km uzaklıktaki Fairmount Park'ta gerçekleşen olayda, çift araç suya girmeden önce atlayarak kurtuldu.

Philadelphia'da bir çift, gece yarısı yaşadıkları romantik anlar sırasında beklenmedik bir olayla karşılaştı. 2020 model bir Range Rover içinde ilişkiye giren çift, arabanın vitesine yanlışlıkla dokununca aracın Schuylkill Nehri'ne yuvarlanmasına neden oldu.

Olay, 16 Ağustos Çarşamba günü sabaha karşı 04:15 civarında, Philadelphia Belediye Binası'na yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Fairmount Park'ta meydana geldi. Polis, NBC10'a verdiği demeçte, çiftin arka koltukta bulunduğu sırada vites koluna çarptıklarını ve bunun sonucunda aracın nehre doğru hareket ettiğini belirtti.

Hızlı düşünmeleri sayesinde çift, araç suya girmeden hemen önce dışarı atlamayı başardı ve herhangi bir yaralanma yaşamadı. Tamamen suya batan Range Rover ise yaklaşık beş saat sonra, sabah saat 09:00 civarında nehirden çıkarıldı. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri, Strawberry Mansion Köprüsü yakınlarında batmış haldeki aracı gördüler.

Arabada ilişkiye giren çift, yanlışlıkla vites koluna çarpınca araba nehre uçtu

Arabada ilişkiye giren çift, yanlışlıkla vites koluna çarpınca araba nehre uçtu

Arabada ilişkiye giren çift, yanlışlıkla vites koluna çarpınca araba nehre uçtu

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri Philadelphia Range Rover 3-sayfa Dünya 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

ARSLANOĞLU Hakan:

Araba çifte zorla boy abdesti aldırmış.

Yanıtla4219
balabey aziz:

Habermi şimdi bu

Yanıtla8190
Pc Copat:

beğenemiyorsan okuma lale :))

54
SEN BİLME:

bu tarz haberleri bilinçli seçiyorlar.. Tepki haberidir bu. ne kadar tepki gelirse o kadar çok görüntüleniyor.. Ne kadar görüntülenirse o kadar reklam gösteriliyor tıklanıyor.Hatta bazen haberin tarihini güncelleyip gerilere düşmüşse ileri çekiyorlar haberi manşette haber sayfalarının para kazanma yöntemleri bu .. biliçli okuyucu olmak lazım bu yüzden..

08
Y Sarı:

Ben hep söylüyorum, el frenini unutma diye!

Yanıtla1106
Hakan:

baska haber olmayinca.

Yanıtla389
ARSLANOĞLU Hakan:

Araba bile dayanamamış çiftlere zorla abdest aldırmış.

Yanıtla371
Selim AYDOĞAN:

Az kalsın gelirken gidiyorlarmış.

Yanıtla155
Ceran:

Vitesleri karıştırmış

Yanıtla251
Mahmutabla:

Çok hızlı gitmiyor muyuz Maykıl

Yanıtla239
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title