Haberler

Balıkçılar denizde erkek cesedi buldu, en dikkat çeken üzerindeki kıyafet oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Artvin'de balıkçılar deniz yüzeyinde dalgıç kıyafetli bir insan cesedi buldu. Uzun süredir denizde olduğu belirlenen şahsın kimliği tespit edilmeye çalışılıyor.

Artvin'in Arhavi ilçesi açıklarında bugün sabah saatlerinde balıkçılar tarafından bir erkek cesedi bulundu.

Arhavi ilçesinde balıkçılar deniz yüzeyinde dalgıç kıyafetli bir insan cesedi olduğunu belirterek Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi'ne haber verdi. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ve polis ekipleri cesedi sudan çıkartırken, ceset otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Uzun süredir denizde olduğu belirlenen şahsın kimliğinin tespit edilmesi için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sahil Güvenlik Acil Durum Güvenlik Hastane 3-sayfa Olaylar Güncel Otopsi Arhavi Artvin Polis Sudan Olaylar Güvenlik Acil Durum 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Lütfen Bırakın Konuşayım:

Umarız ölen kişinin ruhu gezegenimize tekrar gönderilir. Umarız bulutların orada hayalet gibi oluşup yere iner. Yerde ise hükümet ona yeni bir isim ve kimlik kartı ve numarası verir. Umarız bu sefer Bin Yıl yaşar veya 10 bin yıl yaşar.

Yanıtla20624
Hek Tor:

Adamı boğup dalgıç elbisesi giydirmişler. Dalgıç dalma sırasında kırıma uğrayıp ölmüş denilerek dosya kapatılıp, katilleri arama da olmaz... Zeka ürünü bir cinayet.

1690
Lütfen Bırakın Konuşayım:

@Hek Tor, Birisi bir cinayet işler ise.. kendi hafızalarında kalır cinayet ve bu hafızadan dolayı sihirlice hiçliğe kaybolmazlar. Sihir ellerinden gider.

397
Akıllı olmalıyız:

Profesyonelse veya tetikçiyse ortadan kaybolur. Azmettiriciyse kaybolmaz merak eder takip eder. Ama adamın tanınmayacak şekilde bekleyeceğini bilerek dalgıç kıyafeti giydirmişler demek ki. İnşallah hayatında hiç dalmamış ve dalgıç kıyafeti olmamış birisidir. Bu sayede belki cinayet olduğu anlaşılır

220
EFEMAK MAKİNA:

Tek dalış bu yüzden tüm dünyada yasak ama bana bisey olmaz denilip dalarsın işte bu gibi şeyler olur Allah rahmet eylesin

Yanıtla641
NediyonDegisik:

Tupu bitmistir

Yanıtla428
Damla Sengul:

vurgun yemiş

Yanıtla015
Emin Görmecikli:

lim tarafından??????

54
Alpingo Bey:

Gerçekten kıyafeti çok ilginçmiş

Yanıtla110
Mengele:

Gürcistandan gelmis olmasin

Yanıtla08
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title