Haberler

Arkadaşını öldüren zanlı, cinayeti 300 liralık borcunu alamadığı için işlediğini itiraf etti

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da arkadaşını tabanca ile vurarak öldürdüğü iddia edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Şahıs, cinayeti 300 TL'lik bir borç yüzünden işlediğini itiraf etti.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde arkadaşı İbrahim Özmen'i (25) tabanca ile vurarak öldüren Oğuz Yeşil (33) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yeşil, arkadaşını 300 lira borcunu ödemediği için öldürdüğünü itiraf etti.

100 METRE KOVALAMACA YAŞANDI

Önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Oğuz Yeşil ve İbrahim Özmen, Belediye Kent Meydanı'nda buluştu. Yeşil ve Özmen arasında, borç alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ikilinin arasında kovalamaca başladı. Oğuz Yeşil, yaklaşık 100 metrelik kovalamacanın ardından Kazım Karabekir Caddesi üzerinde binaya girmeye çalışan Özmen'i kapıda yakaladı. Oğuz Yeşil, üzerindeki ruhsatsız tabancayı çıkarıp Özmen'in başına ateş etti. Özmen, olay yerinde hayatını kaybetti.

300 TL'Yİ ÖDEMEYİNCE ÖLDÜRDÜ

Olayın ardından kaçan Oğuz Yeşil, Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Oğuz Yeşil, daha sonra adliyeye sevk edildi. Yeşil, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Oğuz Yeşil'in, savcılıktaki ifadesinde İbrahim Özmen'e 300 lira borç verdiğini, borcunu ödemesini istediğini, ödemeyince de tartıştıklarını, kovalamaca sonucu yakalayınca öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Öte yandan hayatını kaybeden İbrahim Özmen'in cenazesi, Kahramankazan'da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Özmen Kahramankazan Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

ver mehteri:

300tl euroya cevir 39 euro yani 4 saatte kazanilan para ve bir cana mal oluyor sonra almanya türkiyeyi kiskaniyor ya bi defolun gidin

Yanıtla318
Yusuf ataman:

Hapishanede çorapları yıkarsın 5 tlye. Aferin ölen kurtuldu bakalım nasıl bi hayat seni bekliyor

Yanıtla013
Başak:

Alacağı için borçlusunu öldürmek de cinayettir. Alacağını alamayınca borçluyu öldürmek hafifletici sebep veya haksız tahrik değildir. Cana kıymak cana kıymaktır. Bunun hafifi, tahriki yoktur. Lütfen mahkeme hafifletici sebep kabul etmesin.

Yanıtla57
MECHUL ASKER:

Tmm söyleriz

41
toplum muhendisi:

Böyle bir indirim yok.

02
Başak:

Oğlum sen ne yaptın? Öldürünce paranı geri mi aldın sanki. Dünyada göreceğin ceza bir yana ahirette de borçlundan hakkını alamayacaksın. Çünkü sen ona, onun sana olan borcundan kat kat fazla borçlandın. Keskin sirke küpüne ve etrafına zarar verir.

Yanıtla111
usta:

bu adamlar insan öldürmenin ne anlama geldiğini inanın bilmiyorlar. ömürlerinde bir defa bile dini vaaz dinlememişler. aile yapıları paramparça.

00
CEM:

Avukat ücreti 20-25 bin tl tutar sadece

Yanıtla29
Katil diyecekler:

Hani ortada 30 milyon olsa adamı yıkar bunalıma girer anlarım 300 TL sadakam olsun deseydin değermiydi kendinde bittin katil oldun çıksan ne olurki herkes katil diyecek değermiydi

Yanıtla010
Salih ersanoglu:

Salacaksınız madem niye tutukluyosunuz , af çıkar üç vakte

Yanıtla18
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title